Οι σούπερ αμοιβές των ηθοποιών του Game of Thrones!

Αν νομίζετε πως οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones παίζουν για την χαρά της συμμετοχής και της φήμης και της δόξας που κέρδισαν μέσω της σειράς που έσπασε τα κοντέρ και αδιαφορούν για τα χρήματα, πλανάστε πλάνην οικτρά. ο Kit Harington, ο Peter Dinklage, η Lena Headey, η Emilia Clarke και ο Nikolaj Coster-Waldau κατάφεραν να αυξήσουν κατά πολύ τις μετοχές τους για την συμμετοχή τους στον πολυαναμενόμενο τέταρτο κύκλο της σειράς.

Οι διαπραγματεύσεις με το HBO ήταν σκληρές και μαραθώνιες, ωστόσο οι πέντε πρωταγωνιστές κατάφεραν να τις φτάσουν στα άκρα και να εξασφαλίσουν «χρυσά» συμβόλαια. Συγκεκριμένα, η τηλεοπτική Καλίσι, ο Τύριον, ο Τζέιμι Λάνιστερ η Βασίλισσα Σέρσει και ο Snow υπέγραψαν για 235.000 ευρώ αμοιβή το επεισόδιο. Οι ηθοποιοί μάλιστα, υπέγραψαν μέχρι και την 7η σεζόν του Game of Thrones, ενώ μέχρι πρότινος είχαν συμφωνήσει μέχρι τον 6ο κύκλο.

Οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν πάνω από δύο μήνες, με την Emilia και την Lena να υπογράφουν πρώτες και τους Peter, Nikolaj και
Snow να ακολουθούν. Έτσι λοιπόν, καθένας από αυτούς θα αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά πολύ για μία μόλις σεζόν της σειράς φαινόμενο. 

ΠΗΓΗ: koolnews.gr


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.