Το HBO αποκαλύπτει και 7η σεζόν για το Game of Thrones!

Το Game of Thrones διαθέτει το μεγαλύτερο καστ στην τηλεόραση και σίγουρα αυτό δεν θα τελειώσει σύντομα.  

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το HBO έχει επαναδιαπραγματευτεί όλες τις συμβάσεις των κύριων ηθοποπιών για μια πιθανή σεζόν. Η συμφωνία περιελάμβανε αυξήσεις για την τρέχον σεζόν, την επερχόμενη , αλλά και για την 7η σεζόν. Αυτό θα κάνει το καστ να ανταμείβεται με μερικά από τα υψηλότερα συμβόλαια που καταβάλλονται σε ηθοποιούς στην καλωδιακή τηλεόραση.

Το Hollywood Reporter αναφέρει ότι λόγω του μεγάλου συνόλου του καστ της σειράς, το HBO χρησιμοποιεί ένα κλιμακωτό σύστημα κατά τη διαπραγμάτευση των συμβάσεων με τους πρωταγωνιστές. Οι υψηλότερο αμειβόμενοι είναι ο Kit Harington, Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke και Nikolaj Coster-Waldau, ενώ στους "Β" ηθοποιούς περιλαμβάνονται οι Natalie Dormer, Sophie Turner, Maisie Williams και άλλοι

Φυσικά, οι ανανεώσεις συμβάσεων δεν σημαίνει κατ 'ανάγκη ότι ένας χαρακτήρας θα είναι ασφαλής από το θάνατο γιατί όλα είναι πιθανά με τον George R.R Martin, ιδίως αν ληφθεί υπόψη τι θα έχει συμβεί μετά από δύο ακόμη σεζόν, μιας και δεν είμαστε ακριβώς σίγουροι για το πώς η ιστορία θα εξελιχθεί.  
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.