5 Διαφορετικούς χαρακτήρες θα χειριζόμαστε στο Game of Thrones της Telltale!

Στο επερχόμενο παιχνίδι Game of Thrones θα υποδυθούμε πέντε διαφορετικούς χαρακτήρες, που όμως ανήκουν στον ίδιο Οίκο, σύμφωνα με δηλώσεις της Telltale Games.Μιλώντας στο IBTimes UK, ο υποδιευθυντής εκδόσεων Steve Allison αποκάλυψε ότι οι αλληλεπιδράσεις και επιλογές κάθε χαρακτήρα θα επηρεάζουν τους υπόλοιπους, όπως συμβαίνει και με τις διαπλεκόμενες ιστορίες στα βιβλία του George R.R. Martin.

"Στο Game of Thrones πήραμε το μοντέλο των πολλαπλών πρωταγωνιστών [από το Tales from the Borderlands] και το εξελίξαμε περαιτέρω, δίνοντας στον παίκτη τον έλεγχο πέντε χαρακτήρων από την ίδια οικογένεια του Westeros, με τις επιλογές του καθενός να επηρεάζουν όλους στην οικογένεια", είπε ο Allison. "Αυτό προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο στην αφήγηση για το οποίο είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι."

Αν και ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για το παιχνίδι, το IGN εξέτασε προσεκτικά τα τρία teaser trailers που έχουν κυκλοφορήσει και απ' ό,τι φαίνεται η ιστορία τοποθετείται στις βόρειες περιοχές του Westeros, την περίοδο που ο Stannis Baratheon κινείται εναντίον τον Bolton. .


Ακόμη η Telltale Games δημοσίευσε ακόμα μια teaser εικόνα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι με θέμα το Game of Thrones.


Η εικόνα περιέχει μια φράση από το τρίτο βιβλίο του George R.R. Martin, Α Storm of Swords, το οποίο είναι και η βάση της τρίτης και τέταρτης σαιζόν της τηλεοπτικής σειράς.

Όπως και οι προηγούμενες teaser εικόνες, περιέχει στοιχεία για τους χαρακτήρες και τα γεγονότα που θα είναι στο επίκεντρο της σειράς του παιχνιδιού, με αυτή τη φορά να αναφέρεται σε καλαμάρια ( ο οίκος των Greyjoy) και το "πρόβλημα στο wolfswood", μια πιθανή αναφορά στη διαμάχη των Greyjoys και Boltons εναντίον του Stannis Baratheon.


Η Telltale έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το πρώτο επεισόδιο Game of Thrones θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο έτος.

ΠΗΓΕΣ: gr.ign.com xplaygr.com 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.