Η πραγματικότητα να κάνεις γυρίσματα με δράκους!

Σύμφωνα με το A Wiki of Ice and Fire: οι δράκοι είναι μαγικά πλάσματα, που υπήρχαν στις ηπείρους του Westeros και του Essos και μέχρι πρόσφατα θεωρήθηκαν ότι έχουν εξαφανιστεί για πάνω από εκατόν πενήντα χρόνια.  

Το μόνο που είχε απομένει από τα ίχνη των δράκων ήταν σκελετικά υπολείμματα και τα αυγά που πιστεύεται ότι είχαν μετατραπεί σε πέτρα, μέχρι που η Νταινέρυς Ταργκάρυεν κατάφερε να τους φέρει στη ζωή.

Σύμφωνα με το βιβλίο The World of Ice and Fire οι δράκοι πιθανότατα γεννήθηκαν από ηφαίστεια που αναφέρονται σε αρχαία κείμενα όπως "Οι δεκατέσσερις φωτιές." Αν και υπάρχουν και άλλες θεωρίες ως προς από που οι δράκοι προήλθαν συμπεριλαμβανομένης της επώασης από ένα δεύτερο φεγγάρι που κρεμόταν κάποτε βαριά πάνω στον πλανήτη, η παρουσία απολιθωμάτων δράκου σε όλα τα μέρη του Essos και του Westeros δείχνουν ότι ζούσαν για χιλιάδες χρόνια πριν από τους αρχαίους Valyrians.

Σύμφωνα με το Making Game of Thrones, είναι πολύ πεισματάρικα πλάσματα και για να δαμαστούν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια.

Στη σειρά βέβαια έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στα CGI ώστε να φαίνονται οι δράκοι εξαιρετικοί στις κινήσεις τους , στις αντιδράσεις τους και στην όψη τους.

Το να κάνεις γυρίσματα με δράκους χρησιμοποιώντας εφέ είναι μεν σκληρό και κοστίζει πολύ αλλά όταν βλέπεις το αποτέλεσμα νιώθεις υπέροχα για το τι κατάφερες να δημιουργήσεις. 


Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα σκηνικό που χρησιμοποιήθηκε στην 5η σεζόν για τα γυρίσματα με δράκους. 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.