Νέα Game of Thrones μπύρα Three-Eyed Raven!

Για να σηματοδοτήσει την έναρξη της 5ης σεζόν του Game of Thrones την επόμενη άνοιξη, το HBO και η ζυθοποιεία Ommegang θα παρουσιάσουν την πέμπτη μπύρα με την ονομασία Three-Eyed Raven Dark Saison Ale.

Η πρώτη μπύρα, κυκλοφόρησε την άνοιξη του 2013, και ήταν η Iron Throne Blonde Ale και τα πήγε περίφημα. Στην συνέχεια βγήκαν η Take the Black Stout το φθινόπωρο του 2013, η Fire and Blood Red Ale την άνοιξη του 2014, και η Valar Morghulis Dubbel Ale, που υπάρχει μέχρι τώρα. Οι τρεις πρώτες μπύρες στη σειρά έκαναν sold out και σύμφωνα με το HBO, η μπύρα Valar Morghulis είναι σε καλό δρόμο για sold out παρά το γεγονός ότι παρασκευάστηκε σχεδόν τέσσερις φορές περισσότερο από την πρώτη μπύρα, Iron Throne.

Για τη νέα μπύρα, Three-Eyed Raven, η ζυθοποιεία Ommegang επικεντρώθηκε στα μυστηριώδες όνειρα και οράματα του Μπραν. "Είναι ένα κοράκι, αλλά τότε γίνεται κάτι άλλο," λέει ο Wetmore. Προσπαθήσαμε λοιπόν να αντανακλούν κάποια δυαδικότητα στην μπύρα. Έτσι η ζυθοποιία μας δημιούργησε μια σκούρα μπύρα με ιδιαίτερη γεύση". 

Η νέα μπύρα θα είναι διαθέσιμη την άνοιξη του 2015.

Οι δημιουργίες της ζυθοποιείας Ommegang μέχρι τώρα.Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.