Το Game of Thrones έρχεται και σε ταινία;

Δεν είναι η πρώτη φορά που πλανιούνται στον αέρα τέτοιες φήμες. Οι φίλοι της σειράς θα θυμόσαστε τις δηλώσεις του συγγραφέα George R.R Martin, ότι έχει άφθονο υλικό που θα είχε ενδιαφέρον να προβληθεί στον κινηματογράφο και να διασκεδάσει τον κόσμο. 


 Σε μια συνέντευξή του στο Daily Beast, ο Charles Dance αποκάλυψε ότι υπάρχουν συζητήσεις για να γίνει κινηματογραφική ταινία το Game of Thrones.

«Υπήρξαν συζητήσεις για το αν τελικά θα γίνει προσπάθεια για την παραγωγή μιας μεγάλου μήκους ταινίας», αναφέρει ο Charles σε συνέντευξή του στο “The Daily Beast”. «Αλλά δεν γνωρίζω σχετικά με ποια ιστορία. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να χωρέσουν σε μία ταινία».

Η αποκάλυψη αυτή ερμηνεύτηκε με δύο τρόπους. Από τη μία αν και δύσκολο, να λειτουργήσει η ταινία ως φινάλε της σειράς, καθώς το τέλος δεν έχει γραφτεί ακόμα. Από την άλλη, δεν αποκλείεται η ταινία να είναι κάποιο prequel και να περιλαμβάνει την πλούσια ιστορία του Westeros πριν από την βασιλεία του Robert την οποία ο George R.R Martin έχει αναπτύξει πλήρως, στα βιβλία του «A Song of Ice and Fire» στα «Tales of Dunk and Egg» αλλά και στο «The World of Ice and Fire».

Το τελευταίο είναι και το πιο πιθανό και ίσως τελικά το Game of Thrones να πάρει τον δρόμο για την μεγάλη οθόνη κάτι που θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. 

Τέλος ένας σημαντικός λόγος που η παραγωγή σκέφτεται το ενδεχόμενο ταινίας είναι το budget που χρόνο με το χρόνο αυξάνεται διαρκώς και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για να καλυφθεί.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.