Ο George RR Martin μίλησε για τους direwolves, την φιλανθρωπία, και τον θάνατο των χαρακτήρων!

Οι Λύκοι ήταν το αντικείμενο της συζήτησης, με περισσότερους από έναν τρόπους, σε μια πρόσφατη εκδήλωση του George RR Martin που φιλοξενείται στο Jean Cocteau Cinema στο Νέο Μεξικό.  


 Ο Martin κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μίλησε για τη σημασία της φιλανθρωπίας, γιατί θεωρεί σημαντικό ότι πρέπει να σκοτώνει σημαντικούς χαρακτήρες, καθώς και λίγα λόγια για την επιλογή των ανταρόλυκων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, όπου ο Martin παρουσίασε έδωσε συνέντευξη για μια ευρεία ποικιλία θεμάτων. Ο Martin, φυσικά, ήταν ενθουσιώδης για το επιλεγμένο φιλανθρωπικό του έργο , με μια αποθήκη Τροφίμων όπου ήταν σε θέση να παράσχει 700 γεύματα για τους πολίτες του Νέο Μεξικό.

Το κλειδί του A Song of Ice and Fire είναι στο τέλος, αφού μιλάει λίγο για το πώς επέλεξε  τους ανταρόλυκους ως σφραγίδα για τον οίκο των Stark. Στη συνέχεια συζητήθηκαν περισσότερα πράγματα που οι αναγνώστες των βιβλίων μπορούν να γνωρίζουν αλλά όχι όμως και οι τηλεθεατές. Αυτό έχει σχέση με έναν από τους ανταρόλυκους που έχουμε ήδη παρακολουθήσει και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο


Ο Martin μίλησε ακόμη για την τάση του να σκοτώνει χαρακτήρες, και έδωσε μια αρκετά φανταστική απάντηση.

«Σε πολλές από τις πιο παραδοσιακές φαντασιώσεις, θα δούμε στο τέλος και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωπους να χάνουν τη ζωή τους. Οι περισσότεροι από αυτούς θα είναι ανώνυμοι χαρακτήρες και σπάνια πρωταγωνιστές. Έτσι αυτό που προσπαθώ είναι να ταρακουνήσω τα πράγματα λίγο. θα πρέπει να βάλω τους αγαπημένους σας χαρακτήρες σε κίνδυνο, για να υπάρχει φόβος. Στο Game of Thrones ο καθένας μπορεί να σκοτωθεί!


Τέλος αν θέλετε να δείτε το πώς διαφέρουν οι ανταρόλυκοι της σειράς σε σύγκριση με τα βιβλία, δείτε το παρακάτω βίντεο.

[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.