Η Natalie Dormer θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξουν περισσότερες γυμνές σκηνές ανδρών στο Game of Thrones!

H Natalie Dormer υποστηρίζει πολύ την ισότητα στο Χόλιγουντ και θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξουν περισσότερες γυμνές σκηνές ανδρών στο Game of Thrones!


  Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στην The Daily Beast, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το Hollywood έχει αρχίσει να καλύπτει τη διαφορά με την τηλεόραση όσον αφορά τους πρωταγωνιστικούς ρόλους γυναικών που σε σχέση με παλιότερα θα πήγαιναν σε άνδρες.

Ανέφερε ως παράδειγμα την ταινία Interstellar, που οι ρόλοι της Anne Hathaway και Jessica Chastain θα πήγαιναν σε άνδρες πριν κάποια χρόνια. Ο κινηματογράφος έχει έρθει πολύ κοντά στην τηλεόραση όσον αφορά τους ρόλους και οι γυναίκες έχουν γίνει σχεδόν ισότιμες με τους άνδρες."

Η Dormer αναφέρει επίσης ότι εάν η τηλεόραση θέλει να συνεχίσει την ισότητα των φύλων, θα πρέπει να δείξει λίγο περισσότερο γυμνό από τους άντρες. Ένα καλό παράδειγμα είναι του Game Of Thrones. Μπορεί μέχρι στιγμής να έχει δείξει περισσότερες γυμνές σκηνές γυναικών αλλά ειδικά στην πρώτη σεζόν της σειράς είδαμε και ανδρών και αυτό πρέπει να συνεχιστεί και να αυξηθεί.
 
H Natalie
δεν έχει ενδοιασμούς να αποκαλεί τον εαυτό της φεμινίστρια. «Στεναχωριέμαι ότι η νέα γενιά των γυναικών πιστεύουν ότι είναι μια βρώμικη λέξη, και το συνδέουν με ένα είδος μιλιταντισμού ή μια αίσθηση της γυναικείας ανωτερότητας. Όμως δεν είναι. Σημαίνει απλά την απελευθέρωση και την ισότητα », είπε. 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.