Η Natalie Dormer αποκαλύπτει ότι αρχικά, δεν πέρασε οντισιόν για τον ρόλο της Margaery Tyrell

Η Natalie Dormer για τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα δώσει συνεντεύξεις για την προώθηση της νέας ταινίας The Hunger Games mockingjay


Έχει ήδη εμφανιστεί στο The Jonathan Ross Show on ITV στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έκανε μια αναπάντεχη αποκάλυψη: ότι αρχικά έκανε οντισιόν για έναν άλλο χαρακτήρα στο Game of Thrones!

"Η ιστορία της λέει τα εξής: "αρχικά πήγα στην οντισιόν για έναν άλλο ρόλο που ποτέ δεν έχω πει σε κανέναν και δεν πρόκειται."  Παρόλο αυτά όμως οι παραγωγοί την ήθελαν στην σειρά και της έδωσαν τον ρόλο της Margaery. Έπρεπε όμως να της αναπτύξουν περισσότερο τον ρόλο της σε σχέση με τα βιβλία και να την κάνουν έναν πιο σημαντικό και τρισδιάστατο χαρακτήρα.

   
  Η Dormer φαίνεται να έχει αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση αρκετά καλά και μιλά επίσης για τη μάλλον αμήχανη σκηνή στην 4η σεζόν όταν η Margaery φλερτάρει τον μικρό Tommen Baratheon. "Δεν ήταν και τόσο άνετο όταν έπρεπε μια γυναίκα να ρίξει τον αισθησιασμό της και τη σεξουαλικότητά της σε ένα νεαρό αγόρι όπως είπε", παρόλο αυτά όμως έπαιξε καλά τον ρόλο της και κέρδισε τον νεαρό Tommen. 

Εσείς ποιος νομίζετε ότι θα ήταν ο αρχικός ρόλος της Natalie Dormer ; 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.