Η Telltale αποκάλυψε τους νέους χαρακτήρες της για το Game of Thrones παιχνίδι!

Εκτός από το νέο trailer που αποκάλυψε χθες, η Telltale Games έδωσε πληροφορίες για τους νέους χαρακτήρες της , που συνδέονται με τον οίκο Forrester.  

 Σε συνδυασμό με τους τέσσερις χαρακτήρες από την σειρά που είδαμε από προηγούμενες φωτογραφίες  (Margaery, Cersei, Tyrion, και Ramsay), το καστ αρχίζει να φαίνεται αρκετά γεμάτο, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη  αν όλοι αυτοί θα συμπεριληφθούν στο πρώτο επεισόδιο.

Ένας από τους χαρακτήρες, είναι ο Asher Forrester. Η ζωή του πήρε μια σκοτεινή στροφή, όταν, σε ηλικία δεκαεπτά, ερωτεύτηκε την Gwyn Whitehill, τη μεγαλύτερη κόρη του εχθρού που αντιμετώπιζε ο πατέρας του. Ακολούθησε σφαγή και ο Λόρδος Forrester αντιμετωπίσε ένα τρομερό δίλημα: ή να Πάνε σε πόλεμο, ή να στείλουν στην εξορία τον Asher.


Δεδομένου ότι η Telltale έχει υποσχεθεί ότι η ιστορία θα καλύπτει τα Επτά Βασίλεια και το Essos, φαίνεται λογικό να υποθέσουμε ότι ο Asher θα είναι ένας από τους πέντε χαρακτήρες που θα μπορούμε να επιλέξουμε στο παιχνίδι.

Διαβάστε παρακάτω για τους υπόλοιπους 12 χαρακτήρες!


 Lady Elissa Forrester - "Μόλις γεννήθηκαν τα παιδιά τους, η Lady Elissa έγινε η γυναίκα αρχηγός του οίκου Forrester και ορκίστηκε να κάνει τα πάντα για να μην δει ποτέ ξανά την οικογένειά της να καταστρέφεται και πάλι.

  Lord Gregor Forrester - "Ως νέος, ήθελε να παλέψει με τον Galbert Glover για να αποκτήσει ένα σημαντικό προνόμιο."


  Maester Ortengryn - "Ο Maester Ortengryn της ακρόπολης, όπου ήθελε να σέβονται την τιμή και την ακεραιότητα της οικογένειας Forrester. "

Duncan Tuttle - "Ο Tuttle ανέπτυξε μια απίθανη φιλία με τον Gregor Forrester, με σημαντικές επιπτώσεις.Ser Royland Degore - Degore είχε μια φυσική αντίληψη της στρατιωτικής τακτικής και στρατηγικής και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πολιορκία του Pyke που τελείωσε τον πόλεμο."

Mira Forrester - "Η Μίρα, που της άρεσε να φοιτά μαζί με την Margaery στο Highgarden, ένιωσε μεγάλη έκπληξη όταν την ακολούθησε στο King’s Landing με ενθουσιασμό."

Rodrik Forrester - "Όταν ο Robb Stark κάλεσε τους πιστούς του στον πόλεμο, ο Rodrik ρωτήθηκε από τον πατέρα του για να μείνει και να προστατεύσει τον οίκο τους. Ο Rodrik αρνήθηκε, και οδήγησε το στρατό των Forrester στη μάχη με τέτοια δύναμη που οι Lannister στρατιώτες δεν το περίμεναν. "

Ethan Forrester - "Ο 
Ethan είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μουσική και τα βιβλία."

Talia Forrester - "Δεν υπάρχει ήχος στο Ironrath πιο όμορφος από ό, τι εκείνος της Talia που παίζει λαούτο."

Ryon Forrester - "Ο Ryon έθετε ερωτήματα στα αδέλφια του, που δεν είχαν εύκολη απάντηση.


  
Gared Tuttle - "Ο Gared ανατράφηκε με ιστορίες ηρωισμού και ήθελε να μοιάσει στους  Arthur Dayne και Symeon Star-Eyes. Αν και ήταν ο γιος ενός αγρότη, είχε πάντα την φιλοδοξία να γίνει μια μέρα πολεμιστής. "

Malcolm Branfield - "Του άρεσε να περιφέρεται στην ύπαιθρο με το ύφος ενός ιππότη και αρνήθηκε τις προσφορές του πατέρα του να παντρευτεί και να πάρει πολλά εδάφη."

Δεδομένου ότι ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι θα επικεντρωθεί σε έναν ενιαίο οίκο, έχουμε την υποψία ότι οι Forresters θα φαίνοται κάτι σαν Stark , απλά θα μας πουν τις δικές τους ιστορίες.

Το πρώτο επεισόδιο έχει προγραμματιστεί να είναι διαθέσιμο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, σε υπολογιστές, ταμπλέτες και κονσόλες παιχνιδιών.
 


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.