Στις 8 Φεβρουαρίου έρχεται νέο βίντεο για την 5η season!

Τα νέα έρχονται από μια αναγνώστρια του winteriscoming.net, η οποία βρέθηκε στην εκδήλωση του ΗΒΟ για την ανακοίνωση του νέου online-προγράμματος του καναλιού.Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενά της, το ΗΒΟ έχει προγραμματίσει να προβάλλει online ( HBO GO, On Demand ) ένα βίντεο άγνωστης μέχρι στιγμής διάρκειας και με τίτλο ''A Day In The Life.''
Το συγκεκριμένο βίντεο θα προβληθεί την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 7:30 μ.μ. (Αμερικής) με θέμα τα making of και συνεντεύξεις συντελεστών για την 5η season του Game Of Thrones!Το συνδρομητικό κανάλι είχε κάνει κάτι παρόμοιο πέρυσι στις 9 Φεβρουάριου 2014, με την ανακοίνωση του 15 λεπτών διάρκειας βίντεο ''Ice and Fire: A Foreshadowing'', παρόμοιας θεματολογίας για την 4η season. Το συγκεκριμένο βίντεο είχε επικεντρωθεί κυρίως στην προβολή των νέων χαρακτήρων αλλά και την πλοκή που θα παρακολουθούσαμε στον 4ο κύκλο. Η διαφορά στο ''A Day In The Life'' είναι πως πέρα από τους νέους χαρακτήρες αυτή τη φορά μπορούμε να δούμε την εισαγωγή ενός νέου Οίκου αλλά και νέων περιοχών όπως το Dorne, που θα μας κάνουν να ανυπομονούμε περισσότερο για τον 5ο κύκλο. Για παράδειγμα ένα κομμάτι του βίντεο προβλήθηκε στο CANAL + , όπου μια σκηνή θύμισε πολύ τα γυρίσματα για το επεισόδιο 9 του 5ου κύκλου!Βέβαια υπάρχει ένα μικρο ενδεχόμενο το βίντεο να μην προβληθεί την ημέρα αναφοράς, καθώς την προηγούμενη χρονιά είχε προβληθεί στα μέσα Ιανουαρίου πριν την πρεμιέρα της σειράς True Dedective. Aν ακολουθήσουν την ίδια πολιτική οι άνθρωποι του καναλιού, στις 11 Ιανουαρίου 2015 κάνει πρεμιέρα η 4η season της σειράς Girls, οπότε όλα είναι πιθανά.


Όπως και να έχει βέβαια, τα καλά νέα είναι πως θα πάρουμε μια μικρή γεύση από την 5η season του Game Of Thrones είτε τον Ιανουάριο (μακάρι) είτε τον Φεβρουάριο. Όπως πάντα.....υπομονή!
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.