Τέλος στις μετρήσεις τηλεθέασης από το ΗΒΟ την ημέρα προβολής επεισοδίου.

Σύμφωνα με το three-eyed raven τo HBO αποφάσισε να σταματήσει την ανακοίνωση των αριθμών τηλεθέασης, την ίδια μέρα προβολής του επεισοδίου.




Οι συνδρομητές του ΗΒΟ έχουν
στη διάθεσή τους αρκετές επιλογές προβολής για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμά τους - το HBO linear feeds, DVR, HBO On Demand και HBO GO - με αποτέλεσμα τα νούμερα τηλεθέασης που δημοσιοποιούνται την ίδια μέρα προβολής, δεν αντιπροσωπεύουν τον πραγματικό αριθμό τηλεθεατών της σειράς. Αρκετές φορές στο παρελθόν είδαμε τον αριθμό τηλεθέασης να αλλάζει συνεχώς από την πρώτη μέρα προβολής του μέχρι και τον τελικό απολογισμό του. Με αυτό κατά νου, αρχής γενομένης από το 2015, το HBO θα δίνει τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης περίπου μία με δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα ή την προβολή ενός προγράμματος. Ο λόγος είναι ώστε να μπορέσει το ΗΒΟ να συλλέξει όλα τα τελικά δεδομένα από το HBO linear feeds, DVR, HBO On Demand και HBO GO.

Δεν είναι μια κίνηση-έκπληξη, δεδομένου ότι καθημερινά οι αριθμοί δεν σημαίνουν πάρα πολλά, τόσο όσον αφορά τη συνολική δημοτικότητα του show (αν και υπάρχει μια συσχέτιση) και τον αντίκτυπο στα κέρδη του HBO (ανύπαρκτα, καθώς δεν προβάλλονται παντού οι διαφημίσεις). Βέβαια θα κρατήσουν την προσοχή τους στους συνολικούς αριθμούς τηλεθεατών που παρακολουθούν κάθε επεισόδιο. Την περασμένη σεζόν ο μέσος όρος
ανέρχεται σε 19 εκατομμύρια ανά επεισόδιο.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.