Οι δράκοι του Game of Thrones Balerion και Drogon και η σύγκρισή τους με τον Smaug του HobbitΤο Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε στρατών ξεκίνησε να προβάλλεται στους κινηματογράφους την περασμένη εβδομάδα και σε αυτή την ταινία, ο δράκος Smaug δεν είχε και την καλύτερη κατάληξη.

Τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, μερικοί φαν δημιούργησαν ένα διάγραμμα, που συγκρίνει τον Νοσφιστή με άλλους δημοφιλής δράκους, συμπεριλαμβανομένων των δράκων του Game of Thrones , Balerion και Drogon.Το γράφημα προέρχεται από GB Αφίσες Blog. Όπως μπορείτε να δείτε, ο Νοσφιστής είναι αναμφισβήτητα μικρότερος από τον Balerion. Ο Balerion "The Black Dread" ήταν ο μεγαλύτερος από όλους τους δράκους Targaryen. Τα Δόντια του Balerion ήταν σαν σπαθιά και το σαγόνι του ήταν αρκετά μεγάλο για να καταπιεί και ολόκληρο μαμούθ. Το εκπέτασμα του ήταν τόσο μεγάλο, ώστε ολόκληρες πόλεις θα ήταν κάτω από τη σκιά του. Ο Aegon ο Κατακτητής οδήγησε τον Balerion, κατά τη διάρκεια της κατάκτησης του Westeros.

Για το μέγεθος σύγκρισης του Drogon , με εκείνη του Νοσφιστή. Το γράφημα δείχνει τον δράκο της Dany, μικρότερο που πολλοί όμως πιστεύουν ότι θα μπορούσε να γίνει σαν τον Balerion.

Υπάρχει και μία άλλη σύγκριση , η οποία δείχνει πώς ο Drogon και τα αδέλφια του είναι περίπου 61m σε σύγκριση με εκείνη του Νοσφιστή που είναι 60μ.
Εσείς τι νομίζετε, θα μπορούσε να είναι ο Νοσφιστής στην πραγματικότητα μικρότερος από ό, τι ο Drogon;

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.