Η ενδυματολόγος του Game of Thrones Michele Clapton, μιλάει για την 5η σεζόν!

Η Clapton ενδυματολόγος του Game of Thrones, εμφανίστηκε στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης και μίλησε για τα κοστούμια της νέας σεζόν.  


Η σχεδιάστρια πρόσφερε τις γνώσεις της σχετικά με την μεταμόρφωση του στυλ της Sansa και τη νέα εμφάνιση της Arya για την 5η σεζόν.

Η Sansa Starka που είδαμε την περασμένη σεζόν είχε μια τεράστια αλλαγή στο ντύσιμό της, από τα φορέματα που φορούσε όσο ήταν στο King’s Landing σε σχέση με ένα πιο σκοτεινό και δραματικό κοστούμι που φόρεσε στο τέλος της 4ης σεζόν. Η δημιουργία των νέων στυλ για την Sansa επικεντρώθηκε γύρω από τη χρήση υλικών που βρέθηκαν όταν έραβε τα δικά της φορέματα.

Η Clapton επέστησε την προσοχή μας στο κολιέ της Sansa, που έχει μια μεγάλη ακίδα στο τέλος. Οπως η Arya έχει τη Βελόνα της, αυτή είναι η βελόνα της Sansa. "Είναι η ευκαιρία της να πάρει τον έλεγχο"
 
Όσο για την αδελφή της Arya, η Clapton επιβεβαιώνει ότι ο χαρακτήρας της θα έχει μερικά νέα κοστούμια για την 5η σεζόν, και ότι θα πρέπει να αφήσει πίσω τα ρούχα που φορούσε για χρόνια τώρα.

 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.