Η Επιτομή του Game of Thrones!

Από τότε που ξεκίνησε η σειρά του HBO και μέχρι τώρα έγιναν πάρα πολλές δημιουργίες (ένα ποίημα, ένα δοκίμιο, ένα σχέδιο) με βάση το Game of Thrones, όπου πολλά από αυτά άξιζαν την προσοχή μας! Το HBO, μόλις ανακοίνωσε την Επιτομή του Game of Thrones, όπου θα σας δώσει την ευκαιρία κάποιες από τις δημιουργίες σας να δημοσιευθούν σε ένα βιβλίο, το ‘Game of Thrones: The Compendium’.
 
Περιγράφεται ως το πρώτο βιβλίο συνεργασίας με τον κόσμο. Το έργο θα επιτρέψει στους φανς από όλο τον κόσμο να καταθέσουν τις δημιουργικές επιχειρήσεις τους σε μια ομάδα με συγγραφείς αλλιώς γνωστή ως το Συμβουλίο των Συντακτών. Είναι μια εκλεκτική ομάδα, με τη συμμετοχή διάσημων καλλιτεχνών, όπως ο Greg Hildebrandt , Jeopardy champion Arthur Chu, Kevin Hatch, Laura Hudson, και ο Zack Luye.

Αν δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να υποβάλεται, έχετε το χρόνο γιατί η ιστοσελίδα θα ανοίξει για την υποβολή αιτήσεων στις 17 Δεκεμβρίου, αλλά η περίοδος υποβολής θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Μαρτίου 2015.

  Ο καθένας μπορεί να συμμετέχει, και εφ 'όσον η εργασία είναι πρωτότυπη μπορεί να είναι λίγο πολύ οτιδήποτε: μουσική, φωτογραφίες, χειροτεχνία, ανάλυση κ.α


Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ 
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.