Τα νέα κοστούμια του Game of Thrones είναι αποκαλυπτικά!

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα πηγαινοέρχονται στο διαδίκτυο εδώ και καιρό. Αλλά τις πιο πολλές αντιδράσεις τις είχαμε πρόσφατα με τις Sand Snakes, τις κόρες του Oberyn Martell οι οποίες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην σεζόν.

Οι αντιδράσεις πάντως δεν είχαν να κάνουν με το casting, αλλά με το τι φορούν οι ηθοποιοί, και συγκεκριμένα για τις πανοπλίες με τις ρώγες. Η υπεύθυνη ενδυματολογικού, Michele Clapton αποκάλυψε ότι ούτε η ίδια είναι fan του σχεδίου:”Δεν ήταν στις προθέσεις μου. Δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να δω και την αναγκαιότητά τους. Δεν θα γινόταν στους άντρες της σειράς, και σίγουρα δεν μου αρέσει στις γυναίκες. Φυσικά θα πρέπει να έχεις τη γυναικεία φιγούρα. Αλλά θηλές στην πανοπλία, είναι σαν να τις έχουμε σχεδιάσει από την αντρική οπτική γωνία”. 


Ναι αλλά αυτό πως έγινε; Φαίνεται πως ήταν κατασκευαστικό λάθος, το οποίο προσπάθησαν να διορθώσουν, αλλά λόγω χρόνου δεν ήταν δυνατόν να διορθωθεί στο έπακρο:“Προσπάθησαν να το διορθώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν όσο θα ήθελα. Εξεπλάγην όταν είδα τη φωτογραφία, γιατί δεν το παρατήρησα όσο ήμουν εκεί. Είναι περισσότερο εμφανές στην φωτογραφία από ότι στο τελικό προϊόν”.

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.