Ο Jon Snow μιλάει για την κατάρα του ‘Game of Thrones’

Ο Kit Harington απολαμβάνει το ‘Game of Thrones’. Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Jon Snow στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία λέει χαρακτηριστικά για τη σειρά ότι ‘είναι η ζωή του’. 

Παρόλα αυτά και παρά την τεράστια επιτυχία, ο ίδιος διαπιστώνει ότι θα έχει να αντιμετωπίσει μια κατάρα: το ότι ‘θα πρέπει να περάσει όλη του τη ζωή μιλώντας γι’ αυτό’.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε για το τεύχος Ιανουαρίου του British GQ,ο Harington μιλάει για το ρόλο που τον έκανε παγκόσμιο σταρ. “Με αναγνωρίζουν δημόσια περισσότερο από άλλους, πολύ πιο διάσημους ηθοποιούς” λέει ο Harington προσθέτοντας ότι το μούσι και το στυλ των μαλλιών που βάσει συμβολαίου είναι υποχρεωμένος να διατηρεί τον κάνουν εύκολα αναγνωρίσιμο.

Ο ρόλος του Snow είναι ο πρώτος μεγάλος για τον ηθοποιό που τον κέρδισε αμέσως μόλις αποφοίτησε από τη σχολή υποκριτικής. Ο ίδιος αναγνωρίζει ότι στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός και δεν παραπονιέται.Η τηλεοπτική επιτυχία του αναπόφευκτά έφερε και κινηματογραφικούς ρόλους με επόμενους εκείνους στα ‘Testament of Youth’ και ‘Seventh Son’. Παρόλα αυτά, ο ίδιος λέει ότι δεν πήγαν όλα όπως τα περίμενε. “Δε θα αναφέρω ονόματα ή τίτλους ταινιών αλλά βρέθηκα σε ιδιωτικές προβολές σχεδόν έτοιμος να κλάψω. Δε μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Σκεφτόμουν ότι αυτό είναι το τέλος.”


ΠΗΓΗ: ysterografa.gr
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.