Όπλα και πανοπλίες με την Michele Clapton, την ενδυματολόγο του Game of Thrones!

Φίλοι του Game of Thrones συγκεντρώθηκαν στο The Grace Rainey Rogers Αμφιθέατρο, στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης χθες το βράδυ για να δουν από κοντά όπλα και πανοπλίες από τους Ιππότες του Game of Thrones.  


 Την παρουσίαση ανέλαβε η ενδυματολόγος Michele Clapton, καθώς και η καλλιτέχνης Miya Ando και ο επιμελητής Pierre Terjanian. Η παρουσίαση περιείχε και συζήτηση που άγγιξε την πραγματική παγκόσμια ιστορία, καθώς και τον φανταστικό κόσμο του Westeros.

Τα όπλα και οι πανοπλίες είχαν την τιμητική τους, και ήταν επίσης μια ευκαιρία για την Clapton να μιλήσει για τα εξέχοντα κομμάτια της πανοπλίας που είχε δημιουργήσει για το Game of Thrones. Τόνισε παραδείγματα όπως η πανοπλία του Renly Baratheon, οι ρόμπες της Cersei Lannister, καθώς και τις πολλές εκδοχές του οπλισμού, εξηγώντας ότι επειδή η σειρά του HBO είναι τόσο επεκτατική και κινείται τόσο γρήγορα μέσα από τις σκηνές , κανείς δεν θα παρατηρούσε τις μικρές λεπτομέρειες. Αλλά, όπως όλοι γνωρίζουμε, ένα από τα πράγματα που κάνει το Game of Thrones να ξεχωρίζει είναι η προσοχή στη λεπτομέρεια.


 Η Clapton προσεγγίζει κάθε νέο όπλο ή κάθε νέα σχεδίαση πανοπλίας με ένα στόχο: να καταστεί ειδικά για το κάθε χαρακτήρα, και να το κάνουν να ξεχωρίζει, ακόμη και αν το δείτε μόνο για μισό δευτερόλεπτο στην οθόνη. Ένα παράδειγμα ήταν στο τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν όπου η Brienne και ο Podrick συναντήθηκαν με την Arya και το κυνηγόσκυλο. Λίγο πριν η Brienne και το κυνηγόσκυλο ξεκινήσουν τον αγώνα τους, βλέπουμε μια λάμψη του χρυσού Lannister - δηλαδή, βλέπουμε μια γεύση από το σπαθί του Jaime που είχε δώσει σε αυτήν. Η σκηνή μας επιτρέπει να δούμε τα περίτεχνα σχέδια που χρησιμοποιεί η Clapton να το διακρίνουν από τα άλλα όπλα.


Περισσότερα για την παρουσίαση μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.