Αράχνες του πάγου

Οι τεράστιες αράχνες του πάγου λέγεται ότι υπάρχουν στις παγωμένες περιοχές πολύ μακριά από το Τείχος και χρησιμοποιούνται από τους Άλλους (white walkers).O Samwell Tarly, ο οποίος διαβάζει τα βιβλία που υπάρχουν στο Μαύρο Κάστρο, αναφέρει την ύπαρξη τους στον Jon Snow. Kατά την πορεία πίσω στο Φρούριο του Craster μετά τη μάχη, o Sam θυμάται τα τέρατα από τις ιστορίες που τον έκανα να τρέμει όταν ήταν μικρός. Οι white walkers, οι παγωμένες σκιές που καβαλούν γιγάντιες αράχνες, πεινασμένοι για αίμα. 

Οι Άλλοι πάνω στις γιγάντιες Αράχνες του Πάγου απο τον Marc Simonetti

Σύμφωνα με την ιστορία της Old Nan που λέει στον Bran για τον τελευταίο ήρωα, οι Άλλοι μύριζαν το ζεστό αίμα στο πρόσωπό του και ακολούθησαν σιωπηλά τα ίχνη του, καταδιώκοντας τον πάνω σε ομάδες χλωμών λευκών αραχνών, μεγάλες σαν κυνηγόσκυλα. Πιθανόν να είναι οι ίδιες γιγάντιες αράχνες που αναφέρει ο Σαμ.

Ο τελευταίος ήρωας ξεφεύγει απο τις αράχνες του πάγου του ΑΜΟΚ


Οι Άλλοι μπορεί να χρησιμοποιούν τις αράχνες του πάγου, να τις καβαλούν και να κυνηγούν τα θηράματα τους. Μπορεί να είναι πλάσματα στις Χώρες του Παντοτινού Χειμώνα ή να τις δημιούργησαν οι Άλλοι. Πολύ λίγα είναι γνωστά γι’ αυτές.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.