Πως είναι να εργάζεσαι για το Game of Thrones!

Ένα από τα πολλά πρόσωπα που εργάζονται σκληρά για να φέρουν το Westeros και το Essos στις οθόνες μας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το πως είναι να εργάζεσαι για το Game of Thrones.
Η Emma είναι μια καλλιτέχνης κλωστοϋφαντουργίας και είναι μέρος μιας ομάδας που δημιουργεί κοστούμια, ταπετσαρίες τοίχου, σημαίες και άλλα ακόμη για τον κόσμο του Westeros. Το τμήμα της έχει κερδίσει δύο βραβεία Emmy. Το πρώτο ήταν για την 2η σεζόν, για το επεισόδιο "Garden of Bones" και στη συνέχεια και πάλι φέτος για το "The Laws of Gods and Men.”.

Όταν όμως ρωτήθηκε πως τα καταφέρνει η ομάδα της τόσο καλά απάντησε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο.

"Ξεκινάμε στο εργαστήριό μας στο στούντιο στις 7.30 π.μ. και ένας υπεύθυνος διακοσμητής θα μας δώσει την ιδέα για ένα σύνολο, καθώς και τυχόν σχέδια και τις μετρήσεις που χρειαζόμαστε. Επιλέγουμε τα υφάσματα, για να αποφασίσουμε σχετικά με τα μεγέθη, το στυλ, τα διακοσμητικά καλύμματα κλπ και στη συνέχεια η κατασκευή αρχίζει. Υπάρχουν συνήθως πολλά που πρέπει να κάνουμε σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Δουλεύουμε με τρελούς ρυθμούς, κοπής και ραφής.

Οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι η κινηματογραφική βιομηχανία είναι λαμπερή, αλλά δεν είναι! Δουλεύουμε σε ένα υπόστεγο με ένα τσιμεντένιο πάτωμα και χωρίς θέρμανση!"

Ένα άλλο ερώτημα ήταν πως προσληφθηκε σε αυτή τη θέση.

"Κάποιος από την παραγωγή του GoT βρήκε μία κάρτα μου στο Μπέλφαστ και στη συνέχεια επικοινώνησε μαζί μου. Ζήτησε να του ετοιμάσω κάποια πράγματα όπως κεντήματα και κουρτίνες, τα οποία είναι ένα μέρος του τμήματος διακόσμησης.

Έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την δουλειά μου, οπότε αυτό το τηλεφώνημα άλλαξε τη ζωή μου. Αυτή είναι η δουλειά των ονείρων μου με καλές προοπτικές για μεγάλο μέλλον στον κλάδο. Ποτέ δεν θα σταματήσω να κάνω τα δικά μου σχέδια, αλλά μπορώ τώρα να απολαύσω αυτό το κομμάτι της ζωής μου περισσότερο καθώς είμαι πιο οικονομικά σταθερή.

Αγαπώ αυτό που κάνω. Έχω συναντήσει μερικούς καταπληκτικούς ανθρώπους και πραγματικά αισθάνομαι μέρος της ομάδας του GoT.

 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.