Ήσυχη βραδιά για το Game Of Thrones στις Χρυσές Σφαίρες.

Μπορεί να υπάρχουν πολλές στιγμές για να συζητηθούν σήμερα, για τις χθεσινοβραδινές Χρυσές Σφαίρες, αλλά δυστυχώς το Game Of Thrones δεν θα είναι μία από αυτές.

Η τέταρτη σεζόν της σειράς, παρά τη συνεχιζόμενη άνοδο στη δημοτικότητα αλλά και στην αναγνωρισιμότητά της, είχε λάβει μόνο μία υποψηφιότητα στην κατηγορία για την καλύτερη Δραματική Σειρά και, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν την κέρδισε. Νικητής της κατηγορίας ήταν το The Affair. Στην πραγματικότητα, το HBO σε γενικές γραμμές ήταν στο περιθώριο. Με την εξαίρεση ενός βραβείου στον Ματ Μπόμερ για το
The Normal Heart, το συνδρομητικό κανάλι πήγε στο σπίτι με άδεια χέρια. Αντ 'αυτού τα βραβεία επικεντρώθηκαν σε νέες εισόδους στον τομέα της ψυχαγωγίας όπως το Netflix και το Amazon, και βράβευσαν κανάλια που αναπτύχθηκαν τελευταία, όπως το CW.

Δυστυχώς δεν ήταν κάτι απρόσμενο,καθώς οι Χρυσές Σφαίρες είναι μάλλον πολύ διάσημες για να τους αποσπαστεί την προσοχή η ποιότητα. Μεγάλη έκπληξη ήταν η παρουσία πολύ λίγων αστέρων του Game Of Thrones στην βραδιά!


http://1.bp.blogspot.com/-Rk693JHzzWQ/VLPnGk3LiTI/AAAAAAAAD0A/DmOaCx7Im80/s1600/tumblr_ni1gghqSXb1s95j2so1_500.png


Μπορεί να ήταν απογοητευτικός ο μικρός αριθμός των ηθοποιών αλλά δεν ήταν και απροσδόκητο. Στην βραδιά εκτός από τους συντελεστές της σειράς, από ηθοποιούς έδωσαν το παρόν μόνο ο  Kit Harington και ο Pedro Pascal. Ο λόγος είναι πως τα τελευταία χρόνια το Game Of Thrones που από τα νούμερα και μόνο, φαίνεται πως είναι από τις καλύτερες παραγωγές- αν όχι η καλύτερη - που υπήρξε σε τηλεόραση, συνήθως δεν κερδίζει βραβεία που απορείς το γιατί. Αυτή την χρονιά τα πράγματα ήταν χειρότερα καθώς το Game Of Thrones ήταν υποψήφιο μόνο σε μία κατηγορία!?!?
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.