Η Natalie Dormer πρωταγωνίστρια στην ταινία '' Γυναίκα στα Κόκκινα ''


Γνωστή για το ρόλο της ως Margaery Tyrell στο Game Of Thrones, η Natalie Dormer ήταν απασχολημένη και πέρα από τα σύνορα του Westeros,. Η ηθοποιός αρχικά ξύρισε το μισό κεφάλι της για την ταινία ''Αγώνες Πείνας: Mockingjay Μέρος 1'' και τώρα, θα πρέπει να υποδυθεί ένα ιστορικό ρόλο για το BBC2.

H Isle of Wight County Press Online αναφέρει ότι η Natalie Dormer θα υποδυθεί την Lady Seymour Worsley σε μια δραματική ταινία για το BBC2. Η πληροφορία αρχικά προήλθε από την Telegraph, η οποία περιγράφει την ταινία ως πραγματική και σκανδαλώδη:

     "Ήταν μία ιστορία που σκανδάλισε την υψηλή κοινωνία του 18ου αιώνα, που χαρακτηρίζεται από μια εξωφρενική δικαστική υπόθεση και μια παθιασμένη γυναίκα με έρωτες και πάθη.

     Τώρα, το BBC θέλει να μεταδώσει την αληθινή ιστορία της Lady Seymour Worsley, για πρώτη φορά, φέρνοντας τις τολμηρές λεπτομέρειες της ''γυναίκας στα κόκκινα'' στην οθόνη. "

Γεννημένη στο Seymour Dorothy του Φλέμινγκ, η Lady Worsley φημολογήθηκε ότι είχε 27 εραστές. Tον Φεβρουάριο του 1782, ο σύζυγός της, ο Sir Richard Worsley, κινήθηκε ποινικά εναντίον ενός από τους εραστές της, τον
George M Bisset.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Dormer θα σευμμετάσχει σε ταινία με ιστορικά γεγονότα, καθώς είχε πρωταγωνστήσει στο παρελθόν στο The Tudors του BBC.Σύμφωνα με την Natalie:
     ''Είμαι ενθουσιασμένη που θα υποδυθώ μια γυναίκα που ήταν τόσο μπροστά από την εποχή της. Αν και η ιστορία μας βρίσκεται στο 18ο αιώνα, αμφισβητεί και διερευνά ζητήματα για την
ελευθερία και την ισότητα που εξακολουθούν να είναι επίκαιρα . Το να βρίσκεσαι στην πατρίδα σου, στο Λονδίνο, και να κάνεις γυρίσματα με μια τέτοια ταλαντούχα ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι μια πραγματική απόλαυση "

 Η ταινία αυτή  δεν απέχει και πολύ από το ρόλο της στο Game Of Thrones, καθώς και σαν Margaery Tyrell, η Dormer πρέπει να ελιχθεί στην ζωή της με τη χρήση της εξυπνάδας και της γυναικείας πονηριά της, προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει και να προωθήσει τα συμφέροντα της.
Αρχικά η έμπνευση ήρθε από
μια ζωγραφιά της Lady Worsley, στο Harewood House, στο Yorkshire, η οποία απεικονίζει την Worsley φορώντας ένα φωτεινό κόκκινο φόρεμα ιππασίας. Η ''Γυναίκα στα Κόκκινα'', θα είναι μία 90-λεπτή δραματική ταινία για το BBC Two. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι η Sheree Folkson, και γράφτηκε από τον David Eldridge. Δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία για την προβολή της, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν θα γίνει μέσα στο 2015.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.