Πανικός και sold out σε πολλές ΙΜΑΧ αίθουσες που προβλήθηκε το Game Of Thrones!

Αν και άργησε να γίνει, κάποιος τελικά αποφάσισε να μεταφέρει έστω και δύο επεισόδια του Game Of Thrones στην μεγάλη οθόνη. Έτσι λοιπόν τα επεισόδια "The Watchers on the Wall" και το "The Childrens", μαζί με το trailer για την επερχόμενη πέμπτη σεζόν, προβλήθηκαν σε επιλεγμένες αίθουσες IMAX.


Αλήθεια όμως, πόσο επιτυχία είχε αυτή η πρωτοβουλία;


Η μεταφορά της σειράς στη μεγάλη οθόνη δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν, καθώς το Game of Thrones είναι από τα μεγαλύτερα φαινόμενα στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, αν όχι και στην ιστορία της. Το  Entertainment Weekly ανέφερε ότι, από τις 200 IMAX αίθουσες που έδειξαν τα επεισόδια, πολλές από αυτές ήταν sold out τα εισιτήρια. Ένα άτομο, ωστόσο, έμεινε έκπληκτος από το άκουσμα της είδησης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IMAX, κ.Greg Foster είπε στο EW, "Είναι πολύ ενθαρρυντικό και προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν ώστε να παρακολουθήσουν μία σειρά που έχουν ήδη δει και τώρα θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της στις οθόνες ΙΜΑΧ μαζί με τους φίλους και τις οικογένειές τους."
Ο κ.Foster, περίμενε πολύ μικρή ανταπόκριση από το κoiνό, αλλά αιφνιδιάστηκε από τις πωλήσεις εισιτηρίων. Μόλις ανακοινώθηκε η προβολή των επεισοδίων, η ιστοσελίδα της IMAX ''έπεσε'' από την μεγάλη επισκεψιμότητα. Λόγω του ενδιαφέροντος αποφάσισαν στη συνέχεια να δείξουν τα επεισόδια σε περισσότερες αίθουσες, κάτι που οδήγησε την ιστοσελίδα τους να ''πέσει'' και πάλι.

Συγκεκριμένα το "
The Watchers on the Wall'' μετά την πρώτη προβολή του χαρακτηρίστηκε από πολλούς, πως ήταν άξιο να το παρακολουθήσει κανείς και στον κινηματογράφο , καθώς ολόκληρο το επεισόδιο μπορούσε να σταθεί αντάξια απέναντι στις περισσότερες ταινίες μεγάλου προϋπολογισμού. Το "The Childrens''το οποίο ήταν υποψήφιο για βραβείο Emmy, είχε ανατροπές, θανάτους αλλά και γενικώς άφησε πολλά να περιμένεις στην 5η season.
Τέλος ο κ.Foster
δήλωσε στο EW ότι «Ξέρω πως όλοι αποκαλούν το Game Of Thrones μια τηλεοπτική εκπομπή, αλλά μοιάζει με μια ταινία» και «Είναι απίστευτα κινηματογραφική. Μας άφησε με το στόμα ανοιχτό ".
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.