Νέες πληροφορίες για το special βίντεο ''A Day in the Life ''. ( VIDEO )Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενό μας θέμα, το ΗΒΟ έχει προγραμματίσει την προβολή ενός βίντεο σχετικό με την 5η season του Game Of Thrones. To βίντεο θα προβληθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2015 με τίτλο ''A Day in the Life ''. Δεν υπήρχε όμως δυστυχώς καμμία επίσημη ανακοίνωση για το περιεχόμενό του αλλά και για την διάρκειά του.


Τώρα πια όμως υπάρχει.

Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με το EW.com, το special βίντεο, θα είναι διάρκειας μισής ώρας. Όσο για το περιεχόμενό του, το συγκεκριμένο βίντεο ακολουθεί την παραγωγή της 5ης season σε τρεις διαφορετικές χώρες. Οι χώρες αυτές είναι το Μπέλφαστ στην Βόρεια Ιρλανδία,  το Ντουμπρόβνικ, στην Κροατία  και τέλος η Σεβίλλη και η Οσούνα στην Ισπανία.


Συγκεκριμένα
σύμφωνα με τον James Hibberd:


'' Το βίντεο ακολουθεί βασικά μέλη της παραγωγής και υπόσχεται να αναδείξει τα επικά σκηνικά, το διάσημο καστ αλλά και τις προκλήσεις που συνάντησαν οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες, για να βγει αυτό το απίστευτο αποτέλεσμα της 5ης season που δίνει στο κοινό μια νέα προοπτική σε μία από τις πιο περίτεχνες παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης. "


Αυτό σίγουρα θα είναι συναρπαστικό καθώς σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες, θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε το Dornish που γυρίστηκε σύμφωνα με τις ομορφιές της Σεβίλης. Επίσης θα μπορέσουμε να δούμε το Meereen από τα γυρίσματα στην Osuna, καθώς και το Kings Landing με το Braavos που γυρίζονται στην Κροατία.


Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρέιλερ από το συγκεκριμένο βίντεο, όπου επιτέλους παίρνουμε και μια γεύση από σκηνές της 5ης season.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.