Πάνω από 2 εκ. δολάρια το box office στο ντεμπούτο του Game Of Thrones σε IMAX.Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας θέμα σε αρκετές αίθουσες ΙΜΑΧ που έδειξαν το Game Of Thrones έγινε sold out στα εισιτήρια. Ποιο όμως ήταν τo ακριβές κέρδος από την προσπάθεια αυτή;Έχοντας κάνει $ 686,000 την περασμένη Παρασκευή σε 205 οθόνες IMAX (που του δίνει ένα μέσο όρο
$ 9,800 ανά-οθόνη ), τα δύο τελευταία επεισόδια της 4ης Season του Game of Thrones (συν το τραίλερ για την 5η season) κατάφερε να αποφέρει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Variety.Αυτά τα νέα δεν είναι μόνο καλά για το ΗΒΟ και το Game of Thrones, αλλά δείνει τη δυνατότητα σε περισσότερες σειρές, ίδιου βεληνεκούς, να παιχτούν σε ΙΜΑΧ αίθουσες στο μέλλον.


Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ΙΜΑΧ αίθουσες και λογικό είναι πολλοί να μην γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο που δίνει μία μικρή επεξήγηση για το τι είναι το ΙΜΑΧ αλλά και πως οι αίθουσες αυτές είναι μοναδικές με τον τρόπο λειτουργίας τους.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.