Απρόσμενες συναντήσεις για τον Alfie Allen στην 5η σεζόν του Game of Thrones!

Σε ένα νέο άρθρο στο Digital Trends, ο Alfie Allen μίλησε για την αλλαγή του Theon σε Reek, για την πιθανή επιστροφή του σαν Theon, και για την 5η σεζόν του Game of Thrones!


Οι ηθοποιός συζήτησε για την βοήθεια που έδωσε στη Τάφρο Cailin, και για την έντονη σκηνή ξυρίσματος του Ramsay στην 4η σεζόν, όπου ο Reek μαθαίνει την τύχη του Robb.

Αναφέρει λοιπόν τα εξής: 

Στην τάφρο Cailin, προσποιείται ότι είναι και πάλι ο Theon ώστε να μπορέσει να βοηθήσει στην καταληψή της. Ήταν κάτι το σημαντικό για μένα που ύστερα από καιρό άρχισα να παίζω τον ρόλο του Theon. Υποθέτω ότι θα μπορούσε να είναι μια επανεκκίνηση του χαρακτήρα μου. Για μένα, η πραγματική όμως πρώτη εκκίνηση είναι όταν ανακαλύπτει για το θάνατο του Robb Stark. Υπάρχει ένα μέρος του εγκεφάλου του που είναι ήδη ανενεργό και ίσως πάει να επανενεργοποιηθεί από την εν λόγω είδηση.

Για την 5η σεζόν ανέφερε:

    
Μπορώ να σας πω ότι θα υπάρξουν χαρακτήρες που διασχίζουν μονοπάτια και αλληλεπιδρούν - ειδικά στην ιστορία μου - που δεν έχω γνωρίσει ποτέ, ή είχαμε ελάχιστο χρόνο στην σειρά μαζί.
    
 

 Θα μπορούσα επίσης να σας πω ότι ο Theon θα έχει κάποιες σημαντικές σκηνές μέσα από τις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες του αυτή τη σεζόν. Επίσης μπορεί να υπάρξει, ένα φως στην άκρη του τούνελ για αυτόν. Υπάρχει σίγουρα μια στιγμή ή δύο - και συγκεκριμένα μία - που θα αγγίξει πολύ τον κόσμο.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα γυρίσματα στο Μπέλφαστ, για την μουσική και την ανάγνωση των βιβλίων, δείτε την πλήρη συνέντευξη στο Digital Trends.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.