Νέος ηθοποιός στο cast της 5ης season!


Σύμφωνα με
την Novinite.com, ο βουλγαρικής καταγωγής ηθοποιός, Zahary Baharov, θα είναι ακόμη ένα νέο μέλος στο cast της 5ης season του Game of Thrones. Σύμφωνα με την σελίδα του στο IMDΒ, ο Baharov θα παίζει ένα χαρακτήρα με το όνομα Loboda.

Αν και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το ποιος ή τι θα είναι ο Loboda, ένα GIF, από το trailer της 5ης season , καθώς και το άρθρο της Novinite, μπορεί να ρίξει λίγο φως.


Σύμφωνα λοιπόν με την Novinite.com:

  "Ο Baharov θα υποδυθεί έναν 40χρονο ηγέτη μίας ανελέητης φυλής με το όνομα Thenn. Το επεισόδιο της 5η season όπου θα πρωταγωνιστήσει γυρίστηκε στην Ιρλανδία το Νοέμβριο του 2014 και θα μεταδοθεί μετά τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. "


Σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα φαίνεται ένας Wilding που μοιάζει αρκετά στον Bahavor, ο οποίος κρατώντας ένα τσεκούρι σίγουρα για κάτι καλό δεν προετοιμάζετε. Υπάρχουν και άλλες εικασίες για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Zahary Bahavor αλλά αυτή ήταν η επικρατέστερη. Όπως και να έχει βέβαια περιμένουμε να δούμε με ενδιαφέρον την πορεία του Βούλγαρου ηθοποιού στην 5η season.

 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.