Νέα από το cast της 5ης σεζόν!

Σύμφωνα με διάφορες πληροφορίες έχουμε κάποια νέα στοιχεία από το καστ που θα πάρει μέρος στην 5η σεζόν του Game of Thrones.


O σχολιαστής Greenjones αποκάλυψε στο IMDb πριν από δύο ημέρες ότι o Zachary Baharov (ή Zahary) θα πρέπει να παίζει το ρόλο του Loboda.

O Loboda είναι ο ισχυρός ηγέτης μιας άγρια φυλής και θα έχει μια μεγάλη σκηνή με κορυφαία μέλη του cast, όπου συζητείται ένα σχέδιο μάχης.
Η νεαρή ηθοποιός Hattie Gotobed θα έχει το ρόλο της Ghita ενός άρρωστου παιδιού.


   
Ο Nigel O'Neill θα παίζει έναν Baratheon χαρακτήρα σε ένα επεισόδιο του David Nutter αυτή τη σεζόν, σύμφωνα με το βιογραφικό του. Ο σκηνοθέτης Nutter έχει αναλάβει το 9ο και 10ο επεισόδιο της 5ης σεζόν.


Ο ηθοποιός Tristan McConnell θα παίζει το ρόλο του Γκόρντι. Ο Gordy και ένας άλλος χαρακτήρας που ονομάζεται Simpson θα ανήκουν στον στρατό των Bolton και θα τους δούμε στο Winterfell σε ένα επεισόδιο.

  
Δύο ακόμη χαρακτήρες ο Ian Anderson Lloyd θα παίζει τον ρόλο του Derek, και ο Jonathan Byrne θα παίζει το ρόλο του Μπραντ. 


Ακόμη μια αξιόπιστη πηγή αναφέρει ότι το φθινόπωρο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο Ian Gelder ήταν στα στούντιο του Μπέλφαστ και θα παίζει στο 10ο επεισόδιο και ίσως σε μερικά ακόμη. Η επιστροφή του Kevan Lannister είχε αποφασιστεί μήνες πριν και θα συμμετέχει σε μια σημαντική σκηνή. 

 

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.