Ξεκινά το κανάλι 'Game of Thrones'

Ο Γερμανικός πάροχος, συνδρομητικής τηλεόρασης Sky Deutschland, θα προετοιμάσει για τους θεατές του και για την πέμπτη σεζόν του Game of Thrones, ένα ειδικό τηλεοπτικό κανάλι το "Sky Thrones HD" που θα αντικαταστήσει Sky Hits HD μεταξύ 10 και 26 Απριλίου 2015.

Το κανάλι θα επαναλάβει τις τέσσερις προηγούμενες Game of Thrones περιόδους. Επίσης μέρος του προγράμματος θα είναι πέντε Sky shows σαν πρωτότυπες παραγωγές και τα δύο πρώτα επεισόδια της πέμπτης σεζόν στην αρχική Αγγλική έκδοση στις 13 και 20 Απριλίου 2015 και ώρα στις 21.20 CET ακολουθούμενο από το talk show Thronecast από το Sky UK.

Από τις  12 Απριλίου 2015 όλα τα νέα επεισόδια της πέμπτης σεζόν θα είναι διαθέσιμα στο Sky Go παράλληλα με τις εκπομπές τους στις ΗΠΑ (γύρω στο 4.00 CET το πρωί) κάθε εβδομάδα στην πρωτότυπη γλώσσα . Από 8.00 CET θα είναι επίσης προσβάσιμες μέσω του Sky Anytime.

Το Sky Atlantic HD θα δείξει τις μεταγλωττισμένες εκδοχές στην Γερμανική γλώσσα από τα επεισόδια της νέας σεζόν από τις 27 Απριλίου 2015 κάθε Δευτέρα στις 21.00 CET. Επίσης, θα είναι διαθέσιμα στο Sky Go, Sky Online και Sky Anytime.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.