Η Keisha Castle-Hughes μιλάει για την εκπαίδευσή της ως Obara Sand.

Οι πιο αναμενόμενες νέες αφίξεις της 5ης σεζόν του Game of Thrones είναι η γενιά Martell, η οικογένεια του νεκρού πρόσφατα Πρίγκιπα Oberyn (Pedro Pascal). Οι κόρες του, Sand Snakes, αναμένεται να έχουν ένα μεγάλο ρόλο την επόμενη σεζόν.
 
 Η Keisha Castle-Hughes, η οποία θα παίζει την μεγαλύτερη αδερφή Obara, έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την εκπαίδευση της και πόσο σωματικά απαιτητική ήταν και για το Dorne.

Της Obara Sand αρέσει να σκέφτεται τον εαυτό της ως μοναχός πολεμιστής. Μερικά από τα αγαπημένα της χόμπι είναι να δολοφονεί ανθρώπους με το δόρυ της.

Όσον αφορά την προετοιμασία της, αναφέρει, "Ήταν πολύ εντατική, ο χαρακτήρας μου χειρίζεται ένα μεγάλο δόρυ, το ίδιο ακριβώς όπως είχε και ο πατέρας μου, έτσι είχα πολλές ώρες καλλιτεχνικής εκπαίδευσης στην πολεμική τέχνη του Wushu, που έχει πραγματικά ενδιαφέρον και ήταν κάτι το  διαφορετικό. Κάνω περισσότερο δραματικούς ρόλους σαν ηθοποιός και αυτό ήταν κάτι πρωτότυπο για μένα."

Για την επέκταση του κόσμου του Game of Thrones, η Keisha λέει, "έχουμε να δούμε σε αυτή τη νέα εποχή ένα ολόκληρο νέο κόσμο του Westeros, ο οποίος είναι το Dorne." Τα γυρίσματα έγιναν σε μία υπέροχη τοποθεσία και έτσι θα δείτε ώραια πράγματα.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.