Ο Martin προειδοποιεί : Θα πεθάνουν χαρακτήρες που δεν πεθαίνουν στα βιβλία!


Κατά τη διάρκεια της
προχθεσινής βραδιάς των Writers Guild West Awards, ο συγγραφέας του A Song of Ice and Fire και δημιουργός του Game of Thrones, George RR Martin, έκανε μια εμφάνιση και είχε κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να πει για τους θανάτους χαρακτήρων στη σειρά, σε σχέση με τα βιβλία.


Το ShowBizz411.com είχε την ευκαιρία να κάνει στον Martin μερικές ερωτήσεις, οι οποίες κυμαίνονταν κυρίως γύρω από το πόσες season του Game of Thrones θα δούμε ... και φυσικά, σε όσους θανάτους μας εξέπληξαν έως τώρα στην σειρά.


Αυτό που αξίζει να σημειωθεί από το άρθρο του ShowBizz411, είναι τα υπονοούμενα του George RR Martin σχετικά με τους θανάτους.

   '' Κάποιοι χαρακτήρες πρόκειται να πεθάνουν οι οποίοι δεν πεθαίνουν στα βιβλία, έτσι ώστε ακόμη και οι αναγνώστες των βιβλίων να είναι δυσαρεστημένοι. Για τον λόγο αυτό να είστε όλοι σε εγρήγορση. Ο David και ο D.B. είναι ακόμα πιο αιμοβόροι από εμένα. "


Κάπως δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε πως ο Benioff και ο Weiss είναι πιο αιμοβόροι από τον GRRM, αλλά για να το λέει αυτός τότε πρέπει να είναι αλήθεια. Επίσης από τον Martin ζητήθηκε να σχολιάσει και το μέγεθος της επιτυχίας του:

     '' Υπάρχουν και καλές και κακές πλευρές σε αυτό ειλικρινά. Ως συγγραφέας, ξεκινάς με μία ασάφεια την πρώτη φορά. Μπορεί όταν δημοσιεύσεις τα διηγήματα σου να τα διαβάσουν μερικές εκατοντάδες άνθρωποι , και αν είσαι τυχερός, μερικές χιλιάδες. Αυτό είναι και το όνειρο της μεγάλης επιτυχίας. Μερικές φορές τα όνειρά σου γίνονται πραγματικότητα, κάτι που σε κάνει πολύ ευτυχισμένο. Είναι θαυμάσιο αυτό το συναίσθημα, αλλά έχει και κάποια μειονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι πως πρέπει να ασχολείσαι συνέχεια και αποκλειστικά με αυτό. ''

Ίσως ακόμη ένα μειονέκτημα να είναι και τα πλήθη των οπαδών που περιμένουν απεγνωσμένα τα επόμενα βιβλία. To The Winds Of Winder, ανακοινώθηκε πως η δημοσίευσή του δεν θα είναι μέσα στο 2015, κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις σε διάφορες κοινωνικές πλατφόρμες μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ακόμη και ο Kit Harington (Τζον Σνόου) τον υπερασπίστηκε. Ο George στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πόσες season του Game of Thrones μπορεί να υπάρξουν:

     " Ειλικρινά δεν ξέρουμε ακόμη. Αυτή είναι η πέμπτη season, η έκτη season ανακοινώθηκε μόλις πέρυσι από το
HBO. Ίσως έχουμε μια , 8η ή 9η, κανείς δεν ξέρει. Μπορεί να ανανεωθεί μία ή δύο season ανα πάσα στιγμή. Αφού τελειώσει η 6η season, ίσως υπάρξει ανανέωση για την 7η και . Όλα εξαρτώνται από τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς και την παραγωγή του ΗΒΟ. "

Το γεγονός ότι ο Martin δεν είναι σίγουρος για το πόσες season μπορεί να έχει το Game Of Thrones, είναι πολύ ενδιαφέρον. Τον Μάρτιο του 2014, ο  David Benioff και ο Dan Weiss, είχαν δηλώσει πως το σχέδιό τους για το Game Of Thrones, είναι να έχει τελειώσει στην 7η season. 

Τέλος ο Martin μίλησε για τη δημοτικότητα του show, και το σχέδιό του να σταματήσει σε επτά βιβλία:

     " Ναι, ισχύει πως το Game of Thrones είναι ότι πιο επιτυχημένο στην τηλεόραση τώρα, αλλά θα είναι έτσι και για τα επόμενα δύο χρόνια; Η λέξη ''το πιο επιτυχημένο'' έρχεται και παρέρχεται και οι τηλεοπτικές αλλαγές είναι μεγάλες και αστραπιαίες. Ελπίζω ότι θα έχουμε χρόνο να πούμε ολόκληρη την ιστορία. Όπως γνωρίζετε και έχω δηλώσει τα βιβλία θα είναι επτά. Το καθένα από αυτά τα βιβλία είναι 1500 σελίδες και το καθένα έχει αρκετό υλικό για αρκετές season. Έχω δύο ακόμα βιβλία, το
ένα που γράφω τώρα με τίτλο ''The Winds of Winter'' και μετά από αυτό το τελευταίο βιβλίο, το ''A Dream of Spring '', όπου θα ολοκληρωθεί και η σειρά A Song of Ice and Fire. Αλλά μιλάμε για υλικό 3000 σελίδων, το οποίο μεταφράζετε και σε πάνω από 7 season. Βέβαια αυτό εξαρτάται από τον Benioff και τον Weiss και την παραγωγή του HBO . "

Συνοψίζοντας λοιπόν, ο George RR Martin έχει το σχέδιό του, και ξέρει ακριβώς πως και πόσο θέλει ακόμα για την ολοκλήρωση της σειράς
A Song of Ice and Fire. Όσο για το Game Of Thrones, από ότι φάνηκε βρίσκονται όλα στα ικανά χέρια των Benioff και Weiss.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.