Ο Richard Dormer και οι πιθανότητες επιστροφής του στο Game of Thrones!

Η τελευταία φορά που είδαμε τον Richard Dormer σαν Beric Dondarrion ήταν στην 3η σεζόν, στο 7ο επεισόδιο "The Bear and the Maiden Fair".


Από τότε, δεν ξαναεμφανίστηκε στην σειρά. Δεν φάνηκε στην 4η σεζόν, και τώρα χάρη στο Esquire, ξέρουμε ότι δεν θα τον δούμε άμεσα ξανά.

Το Esquire πήρε συνέντευξη από τον ηθοποιό. Συζήτησαν για το νέο του project και τον ρώτησαν αν θα τον δούμε και πάλι στο Game of Thrones.

Η απάντηση όμως που έδωσε ήταν ότι μέχρι στιγμής η παραγωγή δεν έχει επικοινωνήσει ξανά μαζί του και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα τον ξαναδούμε. 
Τον ρώτησαν επίσης αν συνεχίζει να βλέπει την σειρά και
η απάντησή του ήταν επιεικώς συγκλονιστική.

Δήλωσε ότι δεν έχει δει κανένα επεισόδιο! Ξέρει ότι η σειρά πάει πολύ καλά αλλά δεν είδε τις 2 πρώτες σεζόν και δεν έχει τον χρόνο να καθήσει να τα δει όλα τα επεισόδια από την αρχή. Για τον χαρακτήρα του  όμως είπε ότι ήταν ένας ευγενής χαρακτήρας, ένας ηγέτης και του άρεσε πολύ ο ρόλος του.

Αν σε περίπτωση του ζητούσαν από την παραγωγή να επιστρέψει στο καστ, θα το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη αν και γνωρίζει ότι πολύ δύσκολα θα συμβεί.Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.