Συνέντευξη με την Sophie Turner - Η 5η σεζόν θα είναι πιο σοκαριστική!

Η Sophie Turner έδωσε συνέντευξη στη Huffington Post και μίλησε για τον χαρακτήρα της, για τον θάνατο του Joffrey, για την σχέση της με τον Littlefinger και για την 5η σεζόν!


Σχετικά με το θάνατο του Joffrey, ανέφερε τα εξής:
 
     Είναι γλυκόπικρο για μένα, γιατί, ναι, μεν είμαι χαρούμενη που τελικά πέθανε, αλλά, επίσης, ξέρετε, ότι ο Jack Gleeson ήταν ένα θαυμάσιο άτομο και ένας πολύ καλός ηθοποιός και θα λείψει από το Game of Thrones!


Για την σχέση της με τον Littlefinger:

   Είναι το είδος της ιστορίας που μου αρέσει πολύ. Θέλω να πω, για μερικούς θεατές, είναι πολύ ανατριχιαστικό, αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Είναι μια περίεργη σχέση, στην οποία η Sansa ξέρει ότι μπορεί να χειριστεί τον Littlefinger για να πάρει αυτό που θέλει. Έτσι μαζί δημιουργούν αυτό το καταπληκτικό είδος της ομάδας. Και, ξέρετε, για τους ξένους, είναι πολύ μπερδεμένο και παράξενο, αλλά για αυτήν είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να πάρει αυτό που θέλει, και τέλος, να έχει αυτή την εξουσία, κι έτσι να την χρησιμοποιήσει.


Τέλος, υπόσχεται επίσης μια ακόμη πιο συναρπαστική σεζόν.

     Υπάρχουν κάποιες στιγμές τεράστιες, ίσως το ίδιο συγκλονιστικές με τον Κόκκινο Γάμο. Υπάρχει μια εξέλιξη σε αυτή τη σεζόν. Υπάρχει επίσης, πολύ αίμα, πολύ θάνατος
και κάποιες γνώριμες φυσιογνωμίες επίσης 

Σχετικά με μια ιδιαίτερη σκηνή που θα έχει η ίδια, σε μια κλίμακα από το 1 μέχρι το 10 (με 10 τον Κόκκινο Γάμο) τη βαθμολογεί με 6, επειδή είναι έντονη σκηνή.

 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.