Συνέντευξη της Sophie Turner στο Town & Country

Η Sophie δίνει συνέντευξη στον Alex Preston και φωτογραφίζεται για την ανοιξιάτικη έκδοση 2015 του περιοδικού Town & Country που κυκλοφόρησε στις 3 Φεβρουαρίου.Η Sophie, η οποία βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής από 3 ετών προέρχεται από μια στενά συνδεδεμένη οικογένεια που ενθάρρυνε την ενασχόληση της. Ο πατέρας της εργάζεται για μια διεθνή εταιρεία διανομής και η μητέρα της Σάλι ήταν νηπιαγωγός σε σχολείο προτού τα παρατήσει όλα συνοδεύοντας την Sophie στα σετ ανά τον κόσμο για τα γυρίσματα. Η οικογένεια έχει και δύο αγόρια, τον Τζέιμς που είναι γιατρός και τον Γουίλ που πρόσφατα αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο και αποτελούν τους καλύτερους φίλους της.

Για τον ρόλο της ως Sansa, η Sophie μεγάλωσε μαζί της αυτά τα πέντε χρόνια καθώς στην πρώτη σεζόν ήταν μόλις δεκατριών. Διαβάζει τα σενάρια και όταν κάτι συμβαίνει στον χαρακτήρα της η Sophie συμπάσχει μαζί της και κλαίει συνεχώς, γιατί όπως λέει υπάρχει μια πραγματική σύνδεση μεταξύ τους και νοιώθει όσα αισθάνεται και η Sansa. Για τις σκηνές σεξ και γυμνού η Sophie ήξερε φυσικά ότι υπήρχαν και σχολιάζει πως τα σενάρια δεν τους έρχονταν προκαταβολικά οπότε όταν πήρε τον ρόλο δεν ήξεραν οι δικοί της το περιεχόμενο ώστε να την «εμποδίσουν». Μάλιστα η πρώτη φορά που οι γονείς της επισκέφτηκαν τα γυρίσματα ήταν στην σκηνή που ο όχλος επιτίθονταν στην βασιλική οικογένεια και προσπάθησαν να την βιάσουν. Ο δημοσιογράφος την ρωτά αν τώρα που έκλεισε τα 18 «ανησυχεί» ότι θα χρειαστεί να γυρίσει κι αυτή μια γυμνή σκηνή (αν ο Martin γράψει κάτι τέτοιο για τον χαρακτήρα της) και απαντα πως οι παραγωγοί David και Dan είναι σαν μεγάλοι της αδερφοί και μια τέτοια σκηνή θα τους έκανε να αισθανθούν πολύ άβολα μιας και την βλέπουν ακόμη ως το 13χρονο κορίτσι που ήταν στο ξεκίνημα. 


Για την αναπάντεχη εξέλιξη και θάνατο πολλών χαρακτήρων η ηθοποιός λέει πως μέχρι τώρα το συνήθισαν όλοι. Μάλιστα οι παραγωγοί γράφουν για ψεύτικους θανάτους κάνοντας τους πλάκα και πως όλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα συνεχώς. Υπογράφουν όλοι τα συμβόλαια για την επόμενη σεζόν κι έτσι δεν ξέρουν αν θα ζήσουν ή όχι μέχρι το τέλος. Στο φανταστικό σενάριο θανάτου της η Sophie θα απογοητευόταν πολύ καθώς πιστεύει πως τώρα είναι η στιγμή της Sansa. Αν και δεν μπορεί να αποκαλύψει την συνέχεια λέει πως ανυπομονεί να μας συστήσει μια πιο σκοτεινή Sansa.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώΚατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.