Επιστρέφει ο Bran στην 6η σεζόν του Game of Thrones!

Όταν ανακοινώθηκε ότι ο Ισαάκ Hempstead Wright δεν θα επαναλάβει το ρόλο του Bran Stark για την 5η σεζόν του Game of Thrones, πολλοί φαν δυσαρεστήθηκαν.  

Φυσικά, οι περισσότεροι αναστατώθηκαν όταν έμαθαν ότι και ο Kritian Nairn, Hodor δεν θα έπαιζε σε αυτή τη σεζόν

Το Entertainment Weekly, σε συνέντευξη με τους παραγωγούς του Game of Thrones David Benioff και DB Weiss, μίλησαν για την απουσία του Μπραν στην 5η σεζόν.


Ο David Benioff είπε τα εξής:
 
Οι περισσότεροι από τους φίλους της σειράς θα πουν ότι θα ήθελαν να δουν την
εκπαίδευση του Bran. Ωστόσο, με μόνο δέκα επεισόδια τη σεζόν, και τόση ιστορία που υπάρχει με άλλους χαρακτήρες σε διαφορετικές τοποθεσίες, κόβοντας την εκπαίδευση έχει ένα νόημα και χρησιμοποιεί έναν ενδιαφέροντα παραλληλισμό.


 "Δεν θα ήταν καθόλου ενδιαφέρον, μετά το «Empire Strikes Back» να υπάρχει μια ωριαία ταινία στο χρονικό διάστημα μέχρι το «Return of the Jedi», στην οποία ο Luke θα προπονούταν. Είναι πολύ πιο καλό να βλέπουμε απότομα την αλλαγή στο «Return of the Jedi», που είναι έτοιμος Jedi."

   "Επίσης, παρόλο που κάνουμε αλλαγές στα βιβλία και την προσαρμογή ανάλογα με τις ανάγκες, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις διάφορες ιστορίες το ίδιο [όπως τα βιβλία] και προσπαθούμε να τις κρατήσουμε περίπου [χρονολογικά] παράλληλα. Στην 4η σεζόν φτάσαμε  στο τέλος της ιστορίας του Μπραν. Έτσι, αν έπαιζε και σε αυτή τη σεζόν, τότε η ιστορία του θα ήταν πιο μπροστά από όλους τους άλλους χαρακτήρες. "

 Πιθανότατα όμως θα επιστρέφει για την 6η σεζόν και ο Benioff είχε να πει:

 
"Το ελπίζω. Εκτός αν πηγαίνει στο κολέγιο και αποφασίσει ότι δεν θέλει να έρθει πίσω"


Σε αυτό το σημείο, δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλο στο ρολό του Bran, και θα είναι ενδιαφέρουσα η απουσία του στην 5η σεζόν.


 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.