Έκπληξη για ηθοποιό του Game of Thrones που πεθαίνει στην 5η σεζόν χωρίς να το περιμένει!

Το Entertainment Weekly πήρε συνέντευξη από ένα ηθοποιό αγνώστων στοιχείων που θα έχει ενδιαφέρουσες συνέπειες στην 5η σεζόν.

Μέλος του Game of Thrones που συμμετέχει αρκετά χρόνια στη σειρά θα σκοτωθεί στη νέα σεζόν. Ο θάνατός του θα είναι έκπληξη για τους φανς όσο ήταν και στον ίδιο.

  Αναφέρει λοιπόν τα εξής: "Νόμιζα ότι αυτή τη σεζόν ήμουν έτοιμος/η να κάνω περισσότερα πράγματα και πραγματικά ανυπομονούσα για αυτό. Τότε με ενημέρωσε ο ατζέντης μου για το πότε τελειώνω τα γυρίσματα και σκέφτηκα, αυτό δεν συμπίπτει με τα βιβλία. Αν τηρούσαν τα βιβλία θα έπρεπε να είναι συγκεκριμένος αριθμός εβδομάδων που θα έκανα γυρίσματα. Μου φάνηκε πολύ παράξενο. Οι παραγωγοί μου τηλεφώνησαν και μου είπαν, ο χρόνος σας πάνω στη σειρά τελείωσε. Απογοητεύτηκα, αλλά έπρεπε να το αποδεχθώ ότι οι απαιτήσεις της τηλεόρασης είναι διαφορετικές." 

Προφανώς, το Entertainment Weekly φρόντισε να μην αποκαλύψει την ταυτότητα του ηθοποιού, αλλά άφησε κάποιες ενδείξεις. Η τελευταία σκηνή του ηθοποιού γυρίστηκε στη Βόρεια Ιρλανδία. Ο/Η ηθοποιός ήταν αρκετά σημαντικός και συμμετείχε αρκετό καιρό στη σειρά.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.