Η σχεδίαση των Δράκων του Game of Thrones έγινε από ένα κοτόπουλο!

Οι Δράκοι της Daenerys Targaryen είναι από τα πιο τρομακτικά πλάσματα στο σύμπαν του Game of Thrones. 

Σε μια συνέντευξη με την εφημερίδα Washington Post, Η Pixomondo, η εταιρία που έχει αναλάβει τα εφέ της σειράς, αποκάλυψε ότι ο σχεδιασμός των δράκων βασίστηκε αρχικά από ένα κοτόπουλο.

Η Pixomondo, η οποία έχει εργαστεί για την σειρά από τη δεύτερη σεζόν, διατηρεί μια ομάδα μεταξύ 22 και 30 ατόμων αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στο να φέρει τους δράκους στη ζωή. Όταν αρχικά έγινε ο σχεδιασμό τους, ο υπεύθυνος οπτικών εφέ Sven Martin κατάλαβε ότι ένα κοτόπουλο θα μπορούσε να χρησιμεύσει για τον σχεδιασμό των δράκων.

 Αναφέρει λοιπόν τα εξής: "Έψαχνα για ένα ζώο ώστε να μας βοηθήσει να σχεδιάσουμε τους δράκους. Κάλεσα όλη την ομάδα και αφού συζητήσαμε για αρκετές ώρες καταλήξαμε ότι ένα κοτόπουλο θα μας βοηθούσε όσο έπρεπε. Οι μύες που κινούνται και οι περιορισμοί, μας έδωσαν την ιδέα πως πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός ώστε να φαίνονται σωστά οι κινήσεις που κάνουν οι δράκοι με τον ίδιο τρόπο που κάνει ένα κοτόπουλο."


Υπήρχαν και άλλα σημεία αναφοράς. Όπως εξηγεί ο Martin, οι δράκοι φαινόταν σαν τα κοτόπουλα κατά τη διάρκεια της 2ης σεζόν, όταν ειδικά έκαναν κάποια μικρά βήματα. Τα Κοτόπουλα, βέβαια, δεν μπορούν να πετάξουν σε μεγάλες αποστάσεις, έτσι η Pixomondo έπρεπε να αλλάξει τα σχέδια για τις επόμενες περιόδους, ειδικά τους μυς του στήθους ώστε να επιτρέπουν το πέταγμα. 
 
Ο Martin σημείωσε επίσης ότι οι δράκοι έπρεπε να γίνουν λίγο πιο επιθετικοί συνολικά. Με την απειλητική στάση ήταν κάτι που θέλαμε να δείξουμε.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.