Ταυτόχρονη με τις ΗΠΑ η μετάδοση του Game of Thrones σε όλο τον κόσμο!

Η Τηλεόραση πραγματικά έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις. Το HBO κάνει ένα άνευ προηγουμένου βήμα σήμερα για την εξεύρεση διεξόδου γύρω από τα spoilers αλλά και για την μείωση της πειρατείας. 

Η προσπάθεια είναι να γίνει μετάδοση της 5ης σεζόν σε όλο τον κόσμο ταυτόχρονα με την προβολή στην Αμερική, παρότι υπάρχουν πολλές διαφορετικές ζώνες ώρας. Το HBO ανακοίνωσε σήμερα ότι το Game of Thrones θα μεταδοθεί ταυτόχρονα σε 170 χώρες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το HBO επιχείρησε ταυτόχρονη μετάδοση. Την περασμένη σεζόν, η πρεμιέρα του Game of Thrones προβλήθηκε ταυτόχρονα και στο Ηνωμένο Βασίλειο και ήταν μια τεράστια επιτυχία. Αλλά ήταν και το μόνο επεισόδιο.

Με αυτή την προσπάθεια οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι θα πέσει κάπως η πειρατεία και δεν θα γίνονται με το παραμικρό spoilers.

Μεταξύ εκείνων που συμμετέχουν είναι τα επώνυμα δίκτυα του HBO:  HBO Asia, HBO Canada, HBO Europe, HBO Latin America, HBO Netherlands και HBO Nordic.Επίσης περιλαμβάνονται τα διεθνή σε: Africa/M-Net, Australia/Foxtel, Belgium(Flemish)/Telenet, France/Orange, Iceland/365 Media, Israel/DBS, Sky Deutschland, Sky Italia και SKY New Zealand.  

Τέλος οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες του HBO: Belgium(French)/Betv, Ελλάδα/Nova, Russia/Amedia και Spain/DTS. 
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.