Πλησιάζει το τέλος του Game of Thrones!

Πριν λίγες ημέρες, τα αστέρια του Game of Thrones παραβρέθηκαν για την προβολή της πρεμιέρας της πέμπτης σεζόν. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Πύργο του Λονδίνου. 

 Το BBC μίλησε με τονNikolaj Coster-Waldau γνωστός ως Jaime Lannister, και πρόσφερε κάποια ενδιαφέροντα σχόλια σχετικά με την δημοτικότητα της σειράς και το τέλος της.

Φτάσαμε στην 5η σεζόν κιόλας ο
Coster-Waldau είπε, έρχεται το τέλος της σειράς. Πολλοί από τους κύριους χαρακτήρες και οι ιστορίες που έχουμε δει συγκλίνουν τώρα, και αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ συναρπαστικό, αλλά είμαι λίγο πολύ λυπημένος, επειδή το τέλος πραγματικά πλησιάζει σε κάποιο σημείο, και όλοι το γνωρίζουμε.

 Υπήρξε κάποια ένταση πρόσφατα μεταξύ των παραγωγών του Game of Thrones David Benioff και DB Weiss και τα στελέχη του HBO. Οι παραγωγοί φαίνεται να θέλουν να τελειώσει η σειρά στις 7 σεζόν ενώ το HBO θα προτιμούσε να συνεχίσει περισσότερο.  

O Coster-Waldau λέει ότι, οι υπεύθυνοι του HBO μπορεί να θέλουν, αλλά ο Benioff και Weiss ετοιμάζονται για το τέλος νωρίτερα παρά αργότερα.

Για τον Waldau αυτό είναι καλό, δεδομένου ότι θα κρατήσει τη σειρά σε υψηλό επίπεδο όπως το Breaking Bad και The Sopranos, με τη διαφορά όμως ότι το Game of Thrones θα πάει ακόμη καλύτερα. Στο τέλος κάποιος θα πρέπει να κερδίσει, και νομίζω ότι οι φανς το γνωρίζουν και το περιμένουν με ανυπομονησία.

Προσωπικά, ελπίζω ότι θα συμβιβαστούν μεταξύ τους και θα καταλήξουν στις 8 σεζόν. Σίγουρα δεν θα φτάσουν στο σημείο να το τραβήξουν αν δεν υπάρχει υλικό διότι
γνωρίζουμε ήδη το πόσο άσχημα μπορεί να εξελιχθεί. 
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.