Ο George R.R. Martin θεωρεί ασήμαντα τα Spoilers!

Αυτή η Δευτέρα που μας πέρασε, οι ηθοποιοί και οι παραγωγοί Game of Thrones περπάτησαν το κόκκινο χαλί στο Σαν Φρανσίσκο War Memorial Opera House. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πολλοί από αυτούς μίλησαν για την επερχόμενη σεζόν, καθώς και για τις σκέψεις τους σχετικά με την εξέλιξη της παράστασης. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις δόθηκε από τον ίδιο τον George RR Martin, ο οποίος είχε κάποιες ενδιαφέρουσες σκέψεις σχετικά με τη σημασία του σπόιλερ.

 Σε αυτό το σημείο, είναι γνωστό ότι το Game of Thrones πρόκειται να ξεπεράσει τα βιβλία. Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι η σειρά πρόκειται να χαλάσει τα πράγματα που συμβαίνουν στα βιβλία, δεδομένου ότι τα επεισόδια θα βγουν με ταχύτερο ρυθμό από ό, τι τα μυθιστορήματα του Martin. Η Casey Newton του The Verge ρώτησε τον Martin την γνώμη του σχετικά με αυτή τη σειρά των γεγονότων, και ο συγγραφέας απάντησε λέγοντας, ουσιαστικά, "Ποιος νοιάζεται;"

"Όλη αυτή η έννοια του σπόιλερ είναι αυτή που ποτέ δεν έχω νιώσει," δήλωσε ο Martin. "Ναι, υπάρχει μια απόλαυση όταν διαβάζετε ένα βιβλίο, ή βλέποντας μια τηλεοπτική εκπομπή - Τι θα συμβεί στη συνέχεια; Ποιος θα κερδίσει; Ποιος θα χάσει; Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου ο μόνος λόγος για να παρακολουθήσετε μια ταινία ή μια τηλεοπτική εκπομπή. Δεν είναι ο μόνος λόγος για να διαβάσετε ένα βιβλίο. "

"Έχω διαβάσει πολλά ιστορικά μυθιστόρημα, το ξέρεις;" Ο Μάρτιν συνέχισε. "Ξέρω ποιος κέρδισε τον εμφύλιο πόλεμο - δεν είναι spoiler για μένα. Μπορώ ακόμα να απολαύσω το ιστορικό μυθιστόρημα για το Πόλεμος των Ρόδων, ακόμη κι αν ξέρω ποιος κέρδισε τον πόλεμο. Και για το θέμα αυτό, συνεχίζω να απολαμβάνω βλέποντας τον Πολίτη Κέιν κάθε λίγα χρόνια, παρόλο που ξέρω τι γίνεται και πρέπει να το παρακολουθήσετε, γιατί είναι απίστευτο! "

Με την σειρά και τα βιβλία να αποκλίνουν σε μεγαλύτερο βαθμό από ό, τι ποτέ πριν, ερωτήματα σχετικά με την προσαρμογή τους εμφανίζονται στο προσκήνιο της συζήτησης μεταξύ των φαν. Τι νομίζετε; Υπάρχει περίπτωση η σειρά να σας χαλάσει τα βιβλία;
 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.