Η Natalie Dormer μιλάει για την Margaery Tyrell

Όσοι είναι εξοικειωμένοι με την Natalie Dormer ξέρουν ότι είναι μία σκληρή ηθοποιός καθώς και σκληρή ανταγωνίστρια.  

Πρόσφατα, ανακοινώθηκε ότι θα συμμετέχει και στο New York City Marathon, ένα μέρος του φιλανθρωπικού οργανισμού της ομάδας της Νέας Υόρκης για τα παιδιά.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη συνέντευξη με το περιοδικό SELF, ανέφερε ότι η εκπαίδευση και η προσοχή στο σώμα της την έχουν βοηθήσει να ενσαρκώσει το χαρακτήρα της Margaery Tyrell. Δείτε τι είχε να πει γι 'αυτό παρακάτω!

 
Σύμφωνα με την Dormer, η εκπαίδευση για μαραθώνιους βοηθά να ανταποκρίνεσαι σε πολλές ώρες γυρισμάτων: "Όταν εργάζεστε αφύσικες ώρες, θα πρέπει να δίνετε μεγάλη προσοχή στο σώμα σας ή αλλιώς μπορεί να πάθετε κάτι κακό. "

Το περιοδικό SELF ζήτησε από την ηθοποιό να μιλήσει για την 5η σεζόν του Game of Thrones, κατά την οποία η Margaery αναμένεται να παντρευτεί μια ακόμη φορά, έχοντας ήδη δύο βασιλικούς συζύγους που πεθαίνουν πολύ σύντομα. "Η Τρίτη φορά είναι η γοητεία!", Λέει. Αλλά όπως και όλοι οι άλλοι, παραδέχεται ότι μετά από αυτή τη σεζόν, δεν έχει καμία ιδέα για το τι θα γίνει με τον χαρακτήρα της. Η 6η σεζόν θα ξεκινήσει τα γυρίσματα στα τέλη του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου, με ή χωρίς το νέο βιβλίο του Martin. 

 Όπως γνωρίζουμε, οι παραγωγοί είναι έτοιμοι για την στιγμή που η σειρά θα ξεπεράσει πραγματικά τα βιβλία (αν και ο Martin άφησε υπαινιγμούς ότι θα μπορούσε να τελειώσει το The Winds of Winter σύντομα). Αλλά η Dormer λέει ότι δεν γνωρίζει την τύχη της Margaery κάτι που καθιστά διασκέδαση γι 'αυτήν. 

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.