Ο Nikolaj Coster-Waldau μιλάει για την αμφιλεγόμενη σκηνή του Jaime και της Cersei!

Με μόνο τέσσερις εβδομάδες μέχρι το ντεμπούτο της 5ης σεζόν, το GQ πήρε συνέντευξη από τον Nikolaj Coster-Waldau.

Μίλησαν για την αμφιλεγόμενη σκηνή στην 4η σεζόν και συγκεκριμένα είπε τα εξής:  Στην αρχή πίστευα ότι θα είχαμε μια μεγάλη συζήτηση με την Cersei για τον θάνατο του γιού μας, αλλά τελικά καταλείξαμε να κάνουμε σεξ μπροστά στο νεκρό γιο μας.

Ήταν ένα πράγμα που μας συγκλόνισε. Ακούγομαι αφελής, αλλά ποτέ δεν το είδα έτσι.Μπορεί να φάνηκε σαν βιασμός αλλά δεν ήταν έτσι. Είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Αλλά είναι μια τηλεοπτική εκπομπή που διαθέτει δύο άτομα που είχαν μια δυσλειτουργική σχέση. Δεν είναι υγιές για κανέναν από αυτούς και η σκηνή είναι απλώς άλλο ένα παράδειγμα. Ξαφνικά μια σκηνή σε μια τηλεοπτική εκπομπή χρησιμοποιείται ως επιχείρημα σε μια συνολική πολιτική συζήτηση. " 


Όπως όλοι θυμόμαστε, ήταν μια πολύ σκληρή σκηνή. Είχα διαβάσει τα πάντα σε αυτή τη σκηνή αλλά  μετά την είδα από την πλευρά ενός τρίτου προσώπου στην τηλεόραση και συνειδητοποίησα πόσο θολό πραγματικά ήταν.


Ακόμη μίλησε για την σκηνή στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν. Τι θα θα κάνατε αν ο μόνος τρόπος για να σώσετε τη ζωή της αδελφής σας και τα τρία παιδιά ήταν να σκοτώσετε ένα άλλο παιδί ; 


O Coster-Waldau λέει. Πιθανώς οι περισσότεροι άνθρωποι θα έλεγαν, «Ναι, θα ήθελα να σκοτώσω το παιδί κάποιου άλλου για να σώσω το δικό μου παιδί, ακόμη και αν αυτό το άλλο παιδί ήταν αθώο. Αυτές είναι οι δύσκολες αποφάσεις που οι άνθρωποι πρέπει να πάρουν και είναι χρήσιμο να εξετάσουν. 
 

Πραγματικά πιστεύω ότι όλα αυτά τα στοιχεία αλλά και ότι «κανείς δεν είναι ασφαλής», το οποίο είναι κάτι που ο George R.R. Martin ήθελε να έχει στα βιβλία του είναι κάτι που κάνει το Game of Thrones να ξεχωρίζει.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.