Πράγματα που πιθανόν δεν προσέξατε στο 2ο επεισόδιο του Game of Thrones 'The House of Black and White'

Δύο επεισόδια του Game of Thrones τελείωσαν κιόλας.

 Το δεύτερο επεισόδιο της πέμπτης εποχής, 'The House of Black and White' περιείχε μερικές λεπτομέρειες που πέρασαν απαρατήρητες από τους περισσότερους θεατές.

Το πρώτο πράγμα στη λίστα μας περιλαμβάνει το κολιέ της Myrcella που έλαβε σαν προειδοποίηση η  Cersei από το Dorne. Η Cersei είπε στον Jaime ότι υπάρχουν μόνο δύο περιδέραια σαν αυτό στον κόσμο. Το ένα το φορούσε η ίδια και το άλλο το έδωσε στην κόρη της, Myrcella. 


Η σκηνή ήταν μια προσφιλής υπενθύμιση ότι η Cersei πραγματικά αγαπά τα παιδιά της, πάρα πολύ. Αλλά υπάρχουν πραγματικά μόνο δύο από αυτά τα περιδέραια; Είσαι σίγουρη, Cersei; Αν είναι ένα λάθος της παραγωγής ή μια συνωμοσία, ίσως κάποια στιγμή μάθουμε. 
Παρακάτω βλέπετε το κολιέ στο στόμα της κόκκινης οχιάς.


Τώρα ρίξτε μια ματιά σε αυτό που η Sansa φόρεσε κατά τη διάρκεια της 1ης σεζόν.


Και εδώ είναι και πάλι, στην 3η σεζόν.


Τώρα, είτε η Cersei λέει ψέματα  στον Jaime, προκειμένου να τον κάνει να αναλάβει δράση και να σώσει την κόρη τους, ή υπάρχει ένα ύποπτο σενάριο που είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να το προβλέψουμε. Υπάρχει και μια άλλη επιλογή, να έκανε η παραγωγή κάποιο σφάλμα.

Στη συνέχεια, έχουμε τα μυστήρια των θαλάμων Qyburn. Στο επεισόδιο παρακολουθήσαμε την Cersei να περιμένει με ανυπομονησία πότε θα της πάνε το κεφάλι του Tyrion. Στην συγκεκριμένη όμως σκηνή είδαμε το κεφάλι ενός άλλου άτυχου νάνου. Αυτό όμως που δεν προσέξαμε ήταν ότι εκεί υπήρχε ίσως και κάποιος άλλος. 
 
Η παρακάτω εικόνα, μας προειδοποιεί για κάτι άλλο πολύ μεγάλο σε ανθρωποειδή μορφή, που καλύπτεται ολόκληρο. Είναι αυτό το σώμα του Gregor “The Mountain” Clegane ; Πιθανόν! Κοιτάξτε το μέγεθος του σχήματος του στήθους και πόσο μακριά φαίνονται τα πόδια να είναι. Ίσως λοιπόν ο Qyburn να εξακολουθεί να ασχολείται με τον Gregor.
   
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.