Η πρεμιέρα της 5ης season στην Αθήνα (PICS + VIDEO)
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η πρεμιέρα νέας season του Game of Thrones έγινε σε cinema μετά από πρωτοβουλία της NOVA. Βέβαια το gameofthrones-grfans.com δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο γεγονός. Προσωπικά μόνο ενθουσιασμό είχα μπαίνοντας στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ όπου έγινε και η προβολή την Κυριακή του Πάσχα.

Οι 550 τυχεροί που κατάφεραν να αποκτήσουν κάποια διπλή πρόσκληση ήταν εκεί και η ουρά έφτανε μέχρι το πεζοδρόμιο. Σίγουρα πολλοί από αυτούς θα είχαν δει την πρεμιέρα μετά από το leak που προηγήθηκε, αλλά το συγκεκριμένο είναι κάτι που δεν χάνεις.

Πριν μπεις στην αίθουσα έβλεπες ένα ομοίωμα του Σιδερένιου Θρόνου όπου όποιος ήθελε μπορούσε να βγάλει και αναμνηστική φωτογραφία. ( Όποιος ''τόλμησε'' να καθήσει στον θρόνο και έβγαλε φωτογραφία μπορεί να κάνει tag τον εαυτό του εδώ )

Μπαίνοντας στην αίθουσα και βλέποντας την οθόνη μόνο ανυπομονησία άρχιζες να έχεις μέχρι να αρχίσουν τα επεισόδια.Η προβολή ξεκίνησε δείχνοντας μας το 10ο επεισόδιο της 4ης season και με το που έπεσε το θέμα του ΗΒΟ καταλαβαίνετε τι έγινε στην αίθουσα. Η μεγάλη στιγμή της βραδιάς τα χειροκροτήματα και ο ενθουσιασμός όταν ο Tyrion σκότωσε τον Tywin..... Κάθε βέλος και χαμός....!!!

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την NΟVA που μας ανέφερε στο κλείσιμο της βραδιάς αλλά και που έδωσε την ευκαιρία σε εμάς και σε άλλους 50 τυχερούς αναγνώστες μας μέσω του διαγωνισμού που είχαμε κάνει να παραβρεθούμε εκεί.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο...!


Photo credits: ΔΑΝΑΟΣ


Photo credits: ΔΑΝΑΟΣ

Photo credits: ΔΑΝΑΟΣ

Photo credits: ΔΑΝΑΟΣ

Photo credits: ΔΑΝΑΟΣ

Photo credits: ΔΑΝΑΟΣ

Photo credits: ΔΑΝΑΟΣ

Photo credits: ΔΑΝΑΟΣ

Photo credits: GOT GR FANS
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.