Τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας της 5ης season. Και όμως έκανε νέο ρεκόρ!!!!
Τί και αν έγινε πανικός από τα 4 επεισόδια που διέρρευσαν και κόντεψε να πέσει το ίντερνετ, τα νούμερα τηλεθέασης για την πρεμιέρα του 5ου κύκλου σε κάνουν να απορείς.
Το 1ο επεισόδιο του 5ου κύκλου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Nielsen παρακολούθησαν την πρώτη προβολή πάνω από 8 εκατομμύρια τηλεθεατές. Όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει κατά 1,16 εκατομμύρια τηλεθεατές την πρεμιέρα της προηγουμένης season που ήταν 6,84 εκ. αλλά ξεπέρασε ακόμα και όλα τα επεισόδια της σειράς κατά 800000 κάνοντας νέο ρεκόρ.


Συγκεκριμένα το "Game of Thrones" ξεκίνησε το πρώτο ρεκόρ τηλεθέασης στο φινάλε της 2ης season με 4 εκατομμύρια τηλεθεατές και κατάφερε να το ξεπεράσει κατά 1 με 2 εκ στα μέσα της 3ης. Στην συνέχεια με 7.195.000 εκατομμύρια τηλεθεατές στην πρώτη θέση πέρασε το έβδομο επεισόδιο του περασμένου έτους.


Το Game Of Thrones ακολούθησε ανοδική πορεία στα νούμερα τηλεθέασης και όπως φάνηκε το εν λόγω σερί συνεχίστηκε και φέτος.

Στους ενήλικες ηλικίας 18-49, παρακολουθήσαν κατά μέσο όρο περίπου 5,3 εκατομμύρια τηλεθεατές έχοντας έτσι μία αύξηση της τάξεως του 14% από την πρεμιέρα του περασμένου έτους (3.61εκ).


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.