Οι 9 χειρότεροι προορισμοί στο Westeros


Σίγουρα αρκετοί fans που παρακολουθείτε το Game of Thrones σκέφτεστε πόσο ωραία θα ήταν να υπήρχε ο κόσμος του Martin και να επισκεφθείτε το Westeros. Θα πρέπει να γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι κάθε επίσκεψη στα Επτά Βασίλεια κρύβει και αρκετά μεγάλες πιθανότητες να σας απαγάγουν, να σας μαχαιρώσουν, να σας αποκεφαλίσουν ή αλλιώς να σας ακρωτηριάσουν ή και να τραυματιστείτε θανάσιμα.
Υπάρχουν πολλά μέρη στο Westeros που προσφέρουν ωραία τοπία που μπορεί να μην είναι πολύ γνωστά αλλά σίγουρα είναι λιγότερο επικίνδυνα. Έτσι, για την ασφάλεια σας, σας παρουσιάζουμε εννέα προορισμούς που θα πρέπει να μην επισκεφθείτε κατά την παραμονή σας στο Westeros.

Ας βάλουμε λοιπόν την φαντασία μας να δουλέψει και ας υποθέσουμε πως το Westeros υπάρχει. Δείτε τους 9 προορισμούς που αν πηγαίνατε εκεί πολύ δύσκολα θα γυρνούσατε σώοι και αβλαβείς.


9. WINTERFELLΣίγουρα ο Βορράς ανέκαθεν δεν ήταν και από τις πιο ισχυρές τουριστικές περιοχές. Πόσο μάλλον τώρα που έχει γίνει μόνο στάχτες. Το να επισκεφτείτε το Winterfell σίγουρα θα καταλάβετε το κρύο καθώς πάντα ο Χειμώνας Έρχεται - Winter is Coming - πράγμα που σίγουρα δεν ενθουσιάζει. Βέβαια αν και ο μόνιμος χειμώνας δεν σας φοβίζει, απλά να σας υπενθυμίσουμε πως στο Winterfell πια θα συναντήσετε και έναν ψυχοπαθή με το όνομα Ramsay Bolton. Δικό σας το ρίσκο...!!!!
8. THE IRON ISLANDS

Αν είστε άνθρωποι της θάλασσας και θέλετε να επισκεφτείτε ένα νησί σίγουρα τα Σιδερένια Νησιά δεν θεωρείτε από τις καλύτερες επιλογές. Οι άνθρωποι των Σιδερένιων Νήσων σίγουρα δεν θα σας κάνουν να νιώσετε ευπρόσδεκτοι. Τώρα αν εσείς έχετε τη διάθεση για θαλασσινά ή απλά θέλετε μια δικαιολογία για ταξίδια με πλοίο, εμείς θα προτείνουμε το Dorne. Ακόμη και το Dragonstone είναι ένα καλύτερο μέρος για να περάσετε μερικές μέρες χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα από τα νησιά αυτά.

7. KING'S LANDING
Σίγουρα το King's Landing είναι η μεγαλύτερη τουριστική παγίδα, Αφήστε που βρωμάει κιόλας....! Και για να μιλήσουμε ''σοβαρά'' αν δεν έχετε σκοπό να κατακτήσετε τον Σιδερένιο Θρόνο ή αν δεν είστε βασιλιάς/ισσα και νόμιμος διάδοχός του Θρόνου, δεν έχετε κανένα απολύτως λόγο να επισκεφτείτε το King's Landing. Μην ξεχνάτε πως θα πάρετε μέρος σε ένα παιχνίδι που όταν το παίζετε ή κερδίζετε ή θα πεθάνετε. Αν το πάμε ιστορικά κατά 99% θα ισχύει το δεύτερο...!6. DREADFORT


Δεν νομίζω να χρειάζεται να σας πούμε πολλά για αυτό το μέρος. Τα μόνα που μπορούμε να αναφέρουμε είναι πως είναι η έδρα των Bolton και το λάβαρό τους έχει σαν σύμβολο έναν άνθρωπο που είναι γνωστό και ως "ο γδαρμένος άνθρωπος." Θέλετε και άλλα ώστε να μην πάτε;;;;5. CASTLE BLACK


Εντάξει καταλαβαίνουμε πως θέλετε να δείτε το Τείχος. Ίσως ακόμη και να θελήσετε να ρίξετε κάτι από πάνω ή ακόμη και να φτύσετε από την άλλη πλευρά του. Είναι μια απόλυτα φυσιολογική ανθρώπινη παρόρμηση. Αλλά το Castle Black είναι το λάθος μέρος για να εκπληρώσετε αυτή την προσδοκία. Είναι γεμάτο από σεξουαλικά απογοητευμένους, έχει πολύ παγωνιά και έχει πρώην κατάδικους που φορούν πάντα και συνέχεια μαύρα ρούχα. Και πρόσφατα,βρίσκετε υπό την καθοδήγηση του πιο αγνού αγοριού σε όλη τη γη και που δεν ξέρει ποτέ τίποτα, ονόματι Τζον Σνόου. Αν πάτε επισκεφτείτε το Ανατολικό Παρατηρητήριο, όπου μπορείτε τουλάχιστον να πάρετε μια γεύση από την θέα στον ωκεανό.4. HARRENHAL


Στοιχειωμένο σαν την κόλαση και ο ανθρώπινος πόνος διακρίνετε σε μεγάλη κλίμακα, καθώς οι κάτοικοί του κάηκαν από έναν δράκο. Απλά ξεχάστε το και προσπεράστε το.... Απλό!3. ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣΔεν έχει σημασία πού. Στο Fist of the Firts Men, στο Craster;s Keep ,σε ένα στρατόπεδο των Wildlings ;;;;; Όπου κι αν πάτε βόρεια του Τείχους είστε μόλις ένα λεπτό μακριά από το να σκοτωθείτε από έναν Whitewalker ή κάποια επίθεση από τα πουλιά. Εάν είστε άνθρωπος που προσπαθείτε να αποδείξετε ότι είστε άνετος με όλα αυτά, τι θα λέγατε για μία διανυκτέρευση στα ουράνια κελιά στο Eyrie;2. CASTAMEREΠιστεύω κανένας από εμάς δεν θα ήθελε να βρίσκετε στο Castamere... Το μόνο που γνωρίζουμε είναι για κάποιον άρχοντα, πως βρέχει συνέχεια και έχει πολλές γάτες. Όχι ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρουμε....!1. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΓΑΜΟΜπορεί να μην είναι κάποια περιοχή στον κόσμο του Martin αλλά μην τολμήσετε να δεχτείτε να πάτε σε κανένα γάμο στο Westeros.  Είναι τόσο επικίνδυνο όσο ένα οποιοδήποτε πεδίο μάχης και ίσως και χειρότερα, καθώς σε ένα πεδίο μάχης τουλάχιστον, μπορείτε να δείτε τους εχθρούς σας να έρχονται. Για τον λόγο αυτό είναι καλύτερα να πείτε στον οικοδεσπότη που σας κάλεσε πως εκείνη την μέρα θα λείπετε σε ταξίδι...!
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.