Ο Alexander Siddig μιλάει για τον Doran Martell

Για κάθε χαρακτήρα που σκοτώνεται εμφανίζονται δύο περισσότεροι. Αυτό φαίνεται να είναι το σύνθημα  του George R.R. Martin και των παραγωγών του Game of Thrones.  

Με τόσους πολλούς νεκρούς στη 4η σεζόν, μια ολόκληρη νέα περιοχή έπρεπε να παρουσιαστεί, ώστε να καλύψει το κενό. Η νέα αυτή περιοχή, το Dorne, μας παρουσιάστηκε έστω και λίγο το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς είχαμε την πρώτη μας σκηνή στο πανέμορφο Αλκαζάρ της Σεβίλλης.

 Με την εισαγωγή μας στο Dorne εμφανίστηκαν νέοι χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένου του Πρίγκιπα Doran Martell, που παίζεται από τον ηθοποιό Alexander Siddig. Τον ηθοποιό τον πλησίασαν για το ρόλο ο Benioff και Weiss

Σε σχέση με τον αδερφό του Oberyn υπάρχει μόνο μια μεγάλη διαφορά και λέει τα εξής: 

 "Ο Doran δεν θα μπορούσε να είναι τόσο δραματικός ή τόσο ρομαντικός, επειδή ο χαρακτήρας μου είναι ένας άρχοντας. Ο Oberyn μπορούσε να αντέξει να του φέρονται άσχημα μέχρι ένα σημείο ενώ ο χαρακτήρας μου δεν μπορεί. Υπάρχει μια διαφορά εκεί." 

Ένα πράγμα που παρατηρήσαμε σχετικά με την πορεία προς την 5η σεζόν είναι το πώς οι promo φωτογραφίες στην αρχή προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός ότι ο Doran είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Αυτή η πτυχή του χαρακτήρα είναι στην πραγματικότητα αυτό που έκανε τον Siddig τόσο πρόθυμο να τον παίξει.


"Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος από αυτό, όχι μόνο από την άποψη ενός ηθοποιού - γιατί είναι πάντα συναρπαστικό να παίξεις κάτω από κάποιο αυστηρό περιορισμό - αλλά ήταν πραγματικά, θα ήθελα να βρουν έναν τρόπο για να δώσουν σε αυτό τον τύπο μια βαρύτητα. Αυτή η φυλή των ανθρώπων είναι αρκετά διαφορετική από τις άλλες οικογένειες που μπορεί να είναι  μυστηριώδεις.
Ήλπιζα ότι θα μπορούσε να το κάνει αυτό σε μια αναπηρική καρέκλα, και ήταν μια μεγάλη πρόκληση."

 Το γεγονός ότι είναι καθηλωμένος σε μια αναπηρική καρέκλα τον αναγκάζει να είναι πιο φιλοσοφικός, ή τουλάχιστον προσπαθεί να είναι σοφότερος και δεν θέλει να βιαστεί σε μία κρίση και, το πιο σημαντικό, δεν θέλει να υποβάλει ολόκληρο το βασίλειό του σε μια κατάσταση πολέμου.


 Αλλά αυτό είναι προφανώς στα χαρτιά, και ένας Θεός ξέρει ότι υπάρχει μεγάλος λόγος με ό, τι συνέβη στην αδερφή του και στον αδελφό του. Είναι πολύ δύσκολο για να αποφασίσει τι να κάνει και έχει κάνει εχθρούς με αυτή την αναμονή.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.