Benioff και Weiss : '' Δέκα επεισόδια είναι το μέγιστο που μπορούμε να κάνουμε κάθε χρόνο ''Είμαστε 3 ημέρες μακριά από την πρεμιέρα της 5ης season του Game Of Thrones. Τρεις ημέρες μακριά από το να δούμε επιτέλους την πλοκή από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες . Ανεξάρτητα από το αν το Game of Thrones θα τελειώσει σε 7 ή 8 season , οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss έχουν τιτάνιο έργο μπροστά τους, δεδομένου ότι έχουν πει πως η 5η season είναι η αρχή του τέλους.


Το δυναμικό δίδυμο μίλησε στο Zap2it για την 5η season και το γεγονός ότι, για πρώτη φορά στην ιστορία του show, οι αναγνώστες των βιβλίων θα βομβαρδίζονται με σπόιλερ για το 6ο και 7ο βιβλίο του George RR Martin, The Winds of Winter και A Dream of Spring .


Οι D & D ξεκίνησαν τη συνέντευξη μιλώντας για τις προκλήσεις της παραγωγής να μεταφέρουν το έργο του GRRM που φαινόταν σχεδόν ακατόρθωτο.

"Ο George πάντοτε έλεγε οτι τα έργα του ήταν δύσκολο να γίνουν παραγωγές. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, αυξανόταν και οι προκλήσεις της παραγωγής. Το HBO μας στηρίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς γνωρίζει πως αν θέλουμε να ξεκινάει κάθε νέα season στα τέλη Μαρτίου / αρχές Απριλίου κάθε χρόνο, όπως γίνετε και τώρα, οι μέρες για τα γυρίσματα είναι πάρα πολλές και μέσα σε αυτές πρέπει να εξακολουθήσουμε να διατηρήσουμε την ποιότητα της σειράς. "

Πολλοί θαυμαστές των βιβλίων αντέδρασαν στους ισχυρισμούς των D & D πως η σειρά δεν ακολουθεί πιστά τα βιβλία πλέον και θα υπάρχουν αλλαγές στην 5η season αλλά και στις επόμενες.
Ωστόσο, υπάρχει και η απέναντι πλευρά που οι μη έχοντας διαβάσει τα βιβλία δεν έχουν και κάποιο ιδιαίτερο προβληματισμό

Σε ένα πλαφόν 10 επεισοδίων ανα season, η πρόκληση αυξάνετε κάθε χρόνο. Ο όγκος του A Dance with Dragons είναι μεγάλος αλλά σύμφωνα με τους παραγωγούς τα 10 επεισόδια είναι ιδανικά.

"Δέκα επεισόδια είναι το μέγιστο που μπορούμε να κάνουμε σε ένα χρόνο καθώς είναι μια εργασία 52 εβδομάδων ανα χρόνο για πολλούς ανθρώπους. Και από την άποψη της ιστορίας και των χαρακτήρων, πιστεύουμε πως είναι το ιδανικό καθώς μετά από λίγο οι άνθρωποι χάνουν την αίσθηση του τι συμβαίνει, και ως εκ τούτου, χάνουν το ενδιαφέρον τους. Έτσι, η μεγαλύτερη πρόκληση είναι πως μέσα σε αυτά τα 10 επεισόδια θα προσθέσουμε τα σημαντικότερα σημεία και όχι να αυξήσουμε τον αριθμό τους. "

Όταν ρωτήθηκαν για τους συγκλονιστικούς θανάτους στις προηγούμενες season αλλά και αυτούς που θα έρθουν στον 5ο κύκλο και θα μας αφήσουν έκπληκτους, οι D & D είπαν:

"Μερικές φορές δεν ήταν τόσο συγκλονιστικοί, δεν νομίζουμε. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύουμε πως είναι πως θα το δει ο καθένας, άλλους θα τους αφήσει έκπληκτους και άλλοι θα το δούνε ως ακόμη κάποιοι θάνατοι όπως και πριν. Μιλώντας μόνο για τον εαυτό μας, είμαστε καλά και πραγματικά έχουμε ξεπεράσει πλέον αυτό το κόμπλεξ του αν θα πεθάνει κάποιος στην σειρά. "

Επίσης οι Benioff και Weiss ρωτήθηκαν να σχολιάσουν ότι κάποιοι χαρακτήρες θα συγκλίνουν αυτή τη σεζόν.

«Πολλές από τις συγκλίσεις συμβαίνουν φυσικά, κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης, τι θέλουν οι χαρακτήρες και προς τα πού οδεύουν. Και ακριβώς επειδή οι άνθρωποι συγκλίνουν δεν σημαίνει ότι αυτομάτως εξολεθρεύει ο ένας τον άλλον. Έχετε αιματηρό μυαλό. Μερικές φορές οι άνθρωποι βρίσκονται και για άλλους σκοπούς"


Τέλος, οι D & D ρωτήθηκαν εάν υπήρχε μια σκηνή από τα βιβλία που έμεινε έξω από προηγούμενες season, και ακόμη το μετανοιώνουν.

"Υπήρξε μια μάχη στον 1ο κύκλο όπου ο Tyrion επρόκειτο να πάει στη μάχη πίσω από το βουνό και είχε προγραμματιστεί να είναι μεγάλη. Και τότε είδαμε πως θα ξεμέναμε από χρήματα. Μας άρεσε πολύ να δείξουμε τη μάχη, ωστόσο στο επεισόδιο 9 του 1ου κύκλου, ο Tyrion βγαίνει κυριολεκτικά νοκ άουτ πριν από τη μάχη. Βέβαια πήραμε το αίμα μας πίσω με την μάχη στο Blackwater Bay οπότε νιώθουμε πως δικαιωθήκαμε»


[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.