Η Σχεδιάστρια παραγωγής Deborah Riley μιλάει για την δημιουργία της 5ης σεζόν του Game of Thrones!

Μία από τις πιο σταθερές εξαιρετικές πτυχές του Game of thrones είναι ο σχεδιασμός της παραγωγής.  

Εκτός από την κινηματογράφηση που αντανακλά το χαρακτήρα του Westeros, ένα μεγάλο μέρος του έργου πηγαίνει στην δημιουργία των ομάδων στις οποίες έχουν εμπλουτιστεί οι χαρακτήρες του George RR Martin.

Το Smithsonian Magazine έχει μια συνέντευξη με την σχεδιάστρια παραγωγής Deborah Riley, η οποία εντάχθηκε στο σόου στην 4η σεζόν. Αυτή ασχολείται με τη σκληρή δουλειά που φέρνει τον κόσμο του The world of Ice and Fire στη ζωή. Η Riley έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό και έχει κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής. 

"Ο κόσμος μπορεί να είναι τεχνητός, αλλά θα πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι αληθινό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για το Game of Thrones, το οποίο διαθέτει δράκους, σκιές δολοφόνοι, και διάφορα πλάσματα."


Αλλά για την Riley, η αγαπημένη της κατασκευή ήταν να σχεδιάσουν το Braavos, λέγοντας ότι "η ίδρυση της αισθητικής της Σιδήρου Τράπεζας ήταν τόσο διαφορετικό από οτιδήποτε έχουμε δει ώς τώρα στη σειρά." Αυτή η δέσμη είναι εμπνευσμένη από την αρχιτεκτονική του Τρίτου Ράιχ , η οποία είναι μια ασυνήθιστη και συναρπαστική επιλογή για να αντιπροσωπεύει μια ισχυρή οργάνωση, όπως μια τράπεζα.

Η Riley μιλά επίσης για το έντονο πρόγραμμα παραγωγής για την σειρά, η οποία είναι μια πολύχρονη παραγωγή:

Λέει η Riley: "το επίμονο πρόγραμμα της παραγωγής διαρκεί σχεδόν 200 ημέρες το χρόνο σε πολλαπλές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων την Κροατία, την Ισλανδία, τη Βόρεια Ιρλανδία και την Ισπανία και επισημαίνει ότι ένας από τους παραγωγούς της είπε, είναι σαν να εργάζονται σε πέντε ταινίες μεγάλου μήκους με τη μία."

Και η Riley, όπως πολλοί από εμάς, είναι ενθουσιασμένη με τις προοπτικές της 5ης σεζόν.

  "Πολλοί από τους χαρακτήρες που δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ο ένας τον άλλον πριν, θα έρθουν πολύ κοντά διασχίζοντας τα μονοπάτια του άλλου και πιστεύω ότι είναι απολύτως υπέροχο να το  βλέπουμε."

Δείτε παρακάτω ένα φοβερό βίντεο για το πως δημιουργήθηκε μία σκηνή στην κορυφή του τοίχους.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.