Πώς οι παραγωγοί δημιούργησαν έναν πολύ μεγαλύτερο Drogon στη 5η σεζόν του Game of Thrones!

Σε μια νέα συνέντευξη με το TVInsider, ο υπεύθυνος οπτικών εφέ Joe Bauer μίλησε για τις νέες μεθόδους που χρησιμοποιούνται για να φέρουν στην ζωή, τον Drogon, τον μεγαλύτερο από τους τρεις Δράκους της Daenerys Targaryen.

Ο Drogon είναι διπλάσιος από το μέγεθος που ήταν πέρυσι, δήλωσε ο Bauer. "Είναι περίπου 40 μέτρα μήκος και 20 τοις εκατό μεγαλύτερος από ό, τι οι άλλοι δύο δράκοι. Είναι ακόμα στοργικός με την Dany, αλλά την έχει λιγότερο ανάγκη, ακριβώς όπως κάθε παιδί που μεγαλώνει."  

Ο Bauer ανέφερε επίσης ότι ο Drogon θα εμφανιστεί περισσότερο φέτος και θα έχει πιο σύνθετες αλληλεπιδράσεις με την Dany. Θα είναι πιο βίαιος και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι.

"Για να δημιουργηθεί αυτή τη σεζόν, ήταν μια σύνθετη διαδικασία. Υπήρχε ένας γερανός με ελεγχόμενη κίνηση που κινούνταν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, ενώ υπήρχε ένα φλογοβόλο, δημιουργώντας ουσιαστικά μια πυρκαγιά. Φέτος, το βλέμμα του Drogon διαμορφώθηκε από ιγκουάνα, σαύρες και κροκόδειλους, ενώ οι μετακινήσεις του προήλθαν από αετούς και νυχτερίδες."

Αναμένουμε λοιπόν έναν μεγαλύτερο και πιο τρομακτικό Δράκο.
Κατηγορίες , ,
[disqus]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.